[Bug 1572571] [NEW] sync not working

Hawazuzi schweiger.toni at googlemail.com
Wed Apr 20 13:27:36 UTC 2016


Public bug reported:

After logging in, a message appears, telling that the sync will start momentarily. But it never starts. Not after a few minutes, even not after days. After clicking on manage account in about:preferences#sync, an error message appears, saying "unexpected error".
I tried logging in and out multiple times this last week, but nothing has happened so far.

ProblemType: Bug
DistroRelease: Ubuntu 14.04
Package: firefox 45.0.2+build1-0ubuntu0.14.04.1
ProcVersionSignature: Ubuntu 3.19.0-58.64~14.04.1-generic 3.19.8-ckt16
Uname: Linux 3.19.0-58-generic x86_64
NonfreeKernelModules: nvidia
AddonCompatCheckDisabled: False
ApportVersion: 2.14.1-0ubuntu3.19
Architecture: amd64
AudioDevicesInUse:
 USER        PID ACCESS COMMAND
 /dev/snd/controlC0:  toni       1718 F.... pulseaudio
BuildID: 20160413222640
Channel: Unavailable
CurrentDesktop: GNOME
Date: Wed Apr 20 15:20:20 2016
Extensions: extensions.sqlite corrupt or missing
ForcedLayersAccel: False
IfupdownConfig:
 # interfaces(5) file used by ifup(8) and ifdown(8)
 auto lo
 iface lo inet loopback
IncompatibleExtensions: Unavailable (corrupt or non-existant compatibility.ini or extensions.sqlite)
InstallationDate: Installed on 2016-04-16 (3 days ago)
InstallationMedia: Ubuntu 14.04.3 LTS "Trusty Tahr" - Beta amd64 (20150805)
IpRoute:
 default via 192.168.0.1 dev wlan1  proto static 
 25.0.0.0/8 dev ham0  proto kernel  scope link  src 25.96.73.128 
 192.168.0.0/24 dev wlan1  proto kernel  scope link  src 192.168.0.12  metric 9
Locales: extensions.sqlite corrupt or missing
PrefSources: prefs.js
ProcEnviron:
 LANGUAGE=de_CH:de
 PATH=(custom, no user)
 XDG_RUNTIME_DIR=<set>
 LANG=de_CH.UTF-8
 SHELL=/bin/bash
Profiles: Profile0 (Default) - LastVersion=45.0.2/20160413222640 (In use)
RelatedPackageVersions:
 totem-mozilla     3.10.1-1ubuntu4
 rhythmbox-mozilla 3.0.2-0ubuntu2
 gnome-shell       3.10.4-0ubuntu5.2
RunningIncompatibleAddons: False
SourcePackage: firefox
Themes: extensions.sqlite corrupt or missing
UpgradeStatus: No upgrade log present (probably fresh install)
dmi.bios.date: 08/18/2011
dmi.bios.vendor: American Megatrends Inc.
dmi.bios.version: N73SV.306
dmi.board.asset.tag: To be filled by O.E.M.
dmi.board.name: N73SV
dmi.board.vendor: ASUSTeK Computer Inc.
dmi.board.version: 1.0
dmi.chassis.asset.tag: No Asset Tag
dmi.chassis.type: 10
dmi.chassis.vendor: ASUSTeK Computer Inc.
dmi.chassis.version: 1.0
dmi.modalias: dmi:bvnAmericanMegatrendsInc.:bvrN73SV.306:bd08/18/2011:svnASUSTeKComputerInc.:pnN73SV:pvr1.0:rvnASUSTeKComputerInc.:rnN73SV:rvr1.0:cvnASUSTeKComputerInc.:ct10:cvr1.0:
dmi.product.name: N73SV
dmi.product.version: 1.0
dmi.sys.vendor: ASUSTeK Computer Inc.

** Affects: firefox (Ubuntu)
     Importance: Undecided
         Status: New


** Tags: amd64 apport-bug trusty

-- 
You received this bug notification because you are a member of Mozilla
Bugs, which is subscribed to firefox in Ubuntu.
https://bugs.launchpad.net/bugs/1572571

Title:
  sync not working

To manage notifications about this bug go to:
https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/firefox/+bug/1572571/+subscriptions



More information about the Ubuntu-mozillateam-bugs mailing list