[Bug 741263] Re: Gnome adobe flash player not working

WLB wlbates at gmail.com
Mon Jan 20 00:37:39 UTC 2014


Hello,

Thank you for responding, but I reported that problem back in 2011.  I am
not experiencing any problems with the adobe flash player at this time.

Thank you again for your response.


On Sun, Jan 19, 2014 at 6:45 PM, Christopher M. Penalver <
christopher.m.penalver at gmail.com> wrote:

> WLB, this bug was reported a while ago and there hasn't been any
> activity in it recently. We were wondering if this is still an issue? If
> so, could you please test for this with the latest development release
> of Ubuntu? ISO images are available from http://cdimage.ubuntu.com
> /daily-live/current/ .
>
> If it remains an issue, could you please run the following command in
> the development release from a Terminal
> (Applications->Accessories->Terminal), as it will automatically gather
> and attach updated debug information to this report:
>
> apport-collect REPLACE-WITH-BUG-NUMBER
>
> Please note, given that the information from the prior release is
> already available, doing this on a release prior to the development one
> would not be helpful.
>
> Thank you for your understanding.
>
> Helpful bug reporting tips:
> https://wiki.ubuntu.com/ReportingBugs
>
> ** Package changed: firefox (Ubuntu) => flashplugin-nonfree (Ubuntu)
>
> ** Changed in: flashplugin-nonfree (Ubuntu)
>        Status: New => Incomplete
>
> --
> You received this bug notification because you are subscribed to the bug
> report.
> https://bugs.launchpad.net/bugs/741263
>
> Title:
>   Gnome adobe flash player not working
>
> Status in “flashplugin-nonfree” package in Ubuntu:
>   Incomplete
>
> Bug description:
>   Binary package hint: firefox
>
>   I just installed the update for the new adobe flash player, and now I
>   cannot get youtube, audio streams.  That is what I notice so far.  I
>   was fine yesterday, and right before I installed that latest update.
>   When the message that I need to install the updated pluggins pops up,
>   I click to install and receive a message that the pluggins are already
>   installed.
>
>   ProblemType: Bug
>   DistroRelease: Ubuntu 10.10
>   Package: firefox 3.6.15+build1+nobinonly-0ubuntu0.10.10.1
>   ProcVersionSignature: Ubuntu 2.6.35-28.49-generic 2.6.35.11
>   Uname: Linux 2.6.35-28-generic x86_64
>   NonfreeKernelModules: nvidia
>   Architecture: amd64
>   Date: Wed Mar 23 16:56:05 2011
>   FirefoxPackages:
>    firefox 3.6.15+build1+nobinonly-0ubuntu0.10.10.1
>    firefox-gnome-support 3.6.15+build1+nobinonly-0ubuntu0.10.10.1
>    firefox-branding 3.6.15+build1+nobinonly-0ubuntu0.10.10.1
>    abroswer N/A
>    abrowser-branding N/A
>   InstallationMedia: Ubuntu 10.10 "Maverick Meerkat" - Release amd64
> (20101007)
>   ProcEnviron:
>    LANG=en_US.utf8
>    SHELL=/bin/bash
>   SourcePackage: firefox
>
> To manage notifications about this bug go to:
>
> https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/flashplugin-nonfree/+bug/741263/+subscriptions
>


--

*Each day I am thankful for nights that turned into mornings, friends that
turned into family, dreams that turned into reality, and likes that turned
into love.*


*
Lessons Learned In Life*

-- 
You received this bug notification because you are a member of Mozilla
Bugs, which is subscribed to flashplugin-nonfree in Ubuntu.
https://bugs.launchpad.net/bugs/741263

Title:
  Gnome adobe flash player not working

To manage notifications about this bug go to:
https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/flashplugin-nonfree/+bug/741263/+subscriptions




More information about the Ubuntu-mozillateam-bugs mailing list