[Bug 662422] [NEW] no audio - alsa plugin for pulse restarts constantly

lytles 662422 at bugs.launchpad.net
Sun Oct 17 22:50:25 UTC 2010


Public bug reported:

Binary package hint: flashplugin-nonfree

pulseaudio appears to work fine with all application except flash. but
in flash, no sound is produced. in the applications tab for gnome-
volume-control, it appears to show up as: "alsa plugin [ plugin
container ]", but the entry flickers. i assume that this means that it
is starting, exiting, and restarting ad nauseum

i've run pulseaudio with the -v and --log-level=4 flags, and i see and
endless repeat of: created input, lots of info, freeing input, freed
plugin, connection died. these loops are happening at 20hz (eg, 207
occurrences in 10 seconds of youtube). here's a clip of one of the logs:

I: sink-input.c: Created input 169 "ALSA Playback" on alsa_output.pci-0000_00_14.2.analog-stereo with sample spec s16le 2ch 44100Hz and channel map front-left,front-right
[skip]
D: source.c: Processing rewind...
I: sink-input.c: Freeing input 169 "ALSA Playback"
I: client.c: Freed 170 "ALSA plug-in [plugin-container]"
I: protocol-native.c: Connection died.

full log is attached

ProblemType: Bug
DistroRelease: Ubuntu 10.10
Package: flashplugin-nonfree 10.1.85.3ubuntu1
ProcVersionSignature: Ubuntu 2.6.35-22.34-generic 2.6.35.4
Uname: Linux 2.6.35-22-generic i686
Architecture: i386
Date: Sun Oct 17 17:43:22 2010
ProcEnviron:
 PATH=(custom, user)
 LANG=en_US.utf8
 SHELL=/bin/bash
SourcePackage: flashplugin-nonfree

** Affects: flashplugin-nonfree (Ubuntu)
     Importance: Undecided
         Status: New


** Tags: apport-bug i386 maverick

-- 
no audio - alsa plugin for pulse restarts constantly
https://bugs.launchpad.net/bugs/662422
You received this bug notification because you are a member of Mozilla
Bugs, which is subscribed to flashplugin-nonfree in ubuntu.




More information about the Ubuntu-mozillateam-bugs mailing list