[Bug 657586] [NEW] Flash videos play very fast and with no sound

James Clemence 657586 at bugs.launchpad.net
Sun Oct 10 08:47:18 UTC 2010


Public bug reported:

Binary package hint: flashplugin-nonfree

When using flash on Chromium or Firefox in Ubuntu Maverick, the videos
play at around four times their usual speed or more, and with no sound.
npviewer.bin and pulseaudio run up to around ~200% CPU usage, which is
much higher than usual. Videos are totally unwatchable. Until yesterday
or the day before when some updates were applied videos played at their
normal speed, and there was no such spike in CPU usage.

For examples, see:

http://www.bbc.co.uk/iplayer/episode/b00v809k/Spooks_Series_9_Episode_3/
http://www.bbc.co.uk/iplayer/
http://www.youtube.com/

If you want more information, please let me know,

J

ProblemType: Bug
DistroRelease: Ubuntu 10.10
Package: flashplugin-nonfree 10.1.85.3ubuntu1
ProcVersionSignature: Ubuntu 2.6.35-22.33-generic 2.6.35.4
Uname: Linux 2.6.35-22-generic x86_64
Architecture: amd64
Date: Sun Oct 10 09:43:50 2010
InstallationMedia: Ubuntu 10.10 "Maverick Meerkat" - Alpha amd64 (20100803.1)
ProcEnviron:
 PATH=(custom, no user)
 LANG=en_GB.utf8
 SHELL=/bin/bash
SourcePackage: flashplugin-nonfree

** Affects: flashplugin-nonfree (Ubuntu)
     Importance: Undecided
         Status: New


** Tags: amd64 apport-bug maverick

-- 
Flash videos play very fast and with no sound
https://bugs.launchpad.net/bugs/657586
You received this bug notification because you are a member of Mozilla
Bugs, which is subscribed to flashplugin-nonfree in ubuntu.




More information about the Ubuntu-mozillateam-bugs mailing list