[Bug 523838] [NEW] No Audio in Firefox 3.6

Christopher soft at kristal.ca
Thu Feb 18 14:42:12 UTC 2010


Public bug reported:

Binary package hint: firefox

After this morning's update to Firefox and PulseAudio, there is no sound
in Firefox videos. Other applications are normal, as are system sounds.

I have both internal speakers and a USB powered Logitech AudioHub and
neither will produce audio in Firefox.

It was playing though the internal speakers instead of the AudioHub
after the updates, but after a restart there is no audio at all.

Just to be clear, it normally plays though the AudioHub and is still OK
in Karmic.

Lucid 10.04 - 2.6.32-13-generic (#18-Ubuntu SMP Wed Feb 10 21:24:20 UTC
2010)

ProblemType: Bug
Architecture: i386
Date: Thu Feb 18 09:34:17 2010
DistroRelease: Ubuntu 10.04
FirefoxPackages:
 firefox 3.6+nobinonly-0ubuntu4
 firefox-gnome-support 3.6+nobinonly-0ubuntu4
 firefox-branding 3.6+nobinonly-0ubuntu4
 abroswer N/A
 abrowser-branding N/A
InstallationMedia: Ubuntu 10.04 "Lucid Lynx" - Alpha i386 (20091225)
Package: firefox 3.6+nobinonly-0ubuntu4
ProcEnviron:
 LANG=en_CA.utf8
 SHELL=/bin/bash
ProcVersionSignature: Ubuntu 2.6.32-13.18-generic
SourcePackage: firefox
Uname: Linux 2.6.32-13-generic i686

** Affects: firefox (Ubuntu)
     Importance: Undecided
         Status: New


** Tags: apport-bug i386 lucid

-- 
No Audio in Firefox 3.6 
https://bugs.launchpad.net/bugs/523838
You received this bug notification because you are a member of Mozilla
Bugs, which is subscribed to firefox in ubuntu.




More information about the Ubuntu-mozillateam-bugs mailing list