[Bug 310418] Re: Links flicker in FF3 after switching tabs in Kubuntu jaunty

naught101 naught101 at gmail.com
Mon Jan 5 22:33:15 UTC 2009


I don't think that's the problem. Mine looks like this, but I've
hibernated twice, so it's re-enabled the microsoft USB mouse twice:

$ grep "Adding input" /var/log/Xorg.0.log
(II) config/hal: Adding input device AT Translated Set 2 keyboard
(II) config/hal: Adding input device Macintosh mouse button emulation
(II) config/hal: Adding input device PS/2 Mouse
(II) config/hal: Adding input device AlpsPS/2 ALPS GlidePoint
(II) config/hal: Adding input device Video Bus
(II) config/hal: Adding input device Video Bus
(II) config/hal: Adding input device Microsoft Microsoft Notebook/Mobile
Optical Mouse 2.0
(II) config/hal: Adding input device Microsoft Microsoft Notebook/Mobile
Optical Mouse 2.0
(II) config/hal: Adding input device Microsoft Microsoft Notebook/Mobile
Optical Mouse 2.0

I guess that the ps/2 mouse is the joybutton in the middle of my
keyboard. All three mice give the same response.

I don't know why the video bus is there twice - perhaps because I have a
d-bus video out?

Also, my xorg.conf has no pointer devices what so ever, just my video
device, monitor and screen.

-- 
Links flicker in FF3 after switching tabs in Kubuntu jaunty
https://bugs.launchpad.net/bugs/310418
You received this bug notification because you are a member of Mozilla
Bugs, which is subscribed to firefox in ubuntu.




More information about the Ubuntu-mozillateam-bugs mailing list