[Bug 298090] Re: Opening links on some web sites doesn't work

Dragan Tomas croatian at earthlink.net
Fri Nov 14 16:03:26 UTC 2008

** Description changed:

  Binary package hint: firefox-3.0
  This is the strangest thing I've ever seen in a browser. Aren't browsers
  meant to allow users to click on a valid link that's on any given page
  and either take you there or show you some kind of an error? Well,
  sarcasm aside, this browser doesn't seem to want to work like that any
  more and I'm not sure if it's because of some of the plugins I have
- installed or what. For example, try going to the https://e-uprava.apis-
- it.hr/igrast/afPregledi/Index.jsp and click on the link "pretraživanje"
- in the upper left next to "naslovnica". Nothing happens! Now, try
- telling it to open that link in a new tab and... whala, it opens in a
- new tab just fine!
+ installed or what. <modified> The example I gave previously was not good
+ because it turns out that page doesn't really work well with anything
+ other than IE 5.x or above. The real problem that I can always reproduce
+ and confirm that it only doesn't work in Intrepid is with an Intranet
+ web site we use at work, but for security reasons I can't give you the
+ link to it. If you want to know what drives that web site I can
+ elaborate, but this Intranet page never had problems with Hardy. You can
+ open the links in a new tab on that page, but not within the same
+ window. <end of modification>
  What gives? I don't even know where to start on this trying to figure it
  out. Do any of you have any method of tracing what is taking place when
  this type of stuff occurs? Is there a log I can retrieve or watch some
  sort of a real time console output of what is the browser doing when I'm
  clicking on those links? The same exact pages I'm having difficulties
  with work just fine in other versions of Firefox, whether installed on
  Windows or Linux platform.
  This is the version in Intrepid with the problem:
  Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv: Gecko/2008101315
  Ubuntu/8.10 (intrepid) Firefox/3.0.3
  And this is the one in the latest openSuse 11 that I'm not having the
  issue with:
  Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv: Gecko/2008091700
  Ubuntu/8.10 (intrepid) Firefox/3.0.3
  ProblemType: Bug
  Architecture: i386
  DistroRelease: Ubuntu 8.10
  Package: firefox-3.0 3.0.3+nobinonly-0ubuntu2
  SourcePackage: firefox-3.0
  Uname: Linux 2.6.27-8-generic i686

Opening links on some web sites doesn't work
You received this bug notification because you are a member of Mozilla
Bugs, which is subscribed to firefox-3.0 in ubuntu.

More information about the Ubuntu-mozillateam-bugs mailing list