[Bug 253289] [NEW] firefox not working (extremely slow)

Rick Graves gravesricharde at yahoo.com
Wed Jul 30 13:55:52 UTC 2008


Public bug reported:

Binary package hint: mozilla-firefox

Firefox used to work OK, but suddenly it is unbearably slow. Like after
launching firefox just now, it took 8 minutes for the window to come up.
But the window that came up was blank and unresponsive.  (Before the
window came up, I did get a dialog asking whether to restore the prior
session or do a new session -- I chose new session.)  It did not present
my home page, www.yahoo.com, until 21 minutes after launch!!!

I am using firefox 3.0. ( I cannot be more specific than that, because clicking on Help locks up the browser.)  I am on kubuntu 8.04.1.  I uninstalled firefox, deleted everything under .mozilla/firefox, then reinstalled firefox.  This surely gave me the most recent version, but firefox has been unusable since before wiping it.
 
I am using an IBM Thinkpad Pentium 4 laptop.  Konqueror works OK (I am typing this message using Konqueror), and everything else works OK -- firefox is the only problem.  (Of course, Konqueror is javascript challenged, which is why I would like firefox to be working.)

While typing www.ubuntuforums.org into the address field, it gets stuck
on the first w, pauses there for a couple of minutes, then goes to the
page.

I posted a query on ubuntuforums.org and got tweaking tips.  I joined
the foxfire mailing list and sent a query, but I did not receive a
helpful response.

** Affects: firefox (Ubuntu)
     Importance: Undecided
         Status: New

-- 
firefox not working (extremely slow)
https://bugs.launchpad.net/bugs/253289
You received this bug notification because you are a member of Mozilla
Bugs, which is subscribed to firefox in ubuntu.




More information about the Ubuntu-mozillateam-bugs mailing list