Fwd: [Bug 722915] Program exits with a SIGSEV when loading library

Marian Felder info at xsnd.net
Fri Jan 24 14:24:28 UTC 2014

To whom it may concern,

I encounter a bug using the current version of easytag (2.1.7-2) from
the repos. According to the developer (see forwarded message) this could
be resolved by an update to 2.1.9. Therefore I would like to kindly ask
you to update the version of easytag in the repos.

Best regards,

-------- Original-Nachricht --------
Betreff: 	[Bug 722915] Program exits with a SIGSEV when loading library
Datum: 	Fri, 24 Jan 2014 14:18:57 +0000 (UTC)
Von: 	easytag (bugzilla.gnome.org) <bugzilla at gnome.org>
An: 	community at xsnd.net

  easytag | general | 2.1.x

David King <amigadave> changed:

           What    |Removed                     |Added
             Status|UNCONFIRMED                 |RESOLVED
                 CC|                            |amigadave at amigadave.com
         Resolution|                            |DUPLICATE

--- Comment #1 from David King <amigadave at amigadave.com> 2014-01-24 14:18:48 UTC ---
This is very likely related to bugs in the TagLib MP4 support, implemented as
an Ubuntu patch and upstreamed in 2.1.8. This problem was not fully fixed until
2.1.9, which was released a couple of weeks ago. Please ask the Debian EasyTAG
maintainers to update the package to 2.1.9, which will then be synced to Ubuntu
and in the next release (14.04). Contact details for the Debian maintainers can
be found at:


*** This bug has been marked as a duplicate of bug 695453 ***

Configure bugmail: https://bugzilla.gnome.org/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You reported the bug.

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <https://lists.ubuntu.com/archives/ubuntu-motu/attachments/20140124/ce1a419e/attachment.html>

More information about the Ubuntu-motu mailing list