[ubuntu-mono] [Bug 729554] [NEW] When I start Banshee, the system volume auto sets to 0

Joaquin jknvv13 at gmail.com
Sat Mar 5 10:14:09 UTC 2011


Public bug reported:

Binary package hint: banshee

I have always the system volume at 100% ,but When I start Banshee, it
automatically, just set to 0!

ProblemType: Bug
DistroRelease: Ubuntu 11.04
Package: banshee 1.9.4-1ubuntu2
ProcVersionSignature: Ubuntu 2.6.38-5.32-generic-pae 2.6.38-rc6
Uname: Linux 2.6.38-5-generic-pae i686
NonfreeKernelModules: nvidia
Architecture: i386
Date: Sat Mar  5 11:06:25 2011
InstallationMedia: elementary
ProcEnviron:
 LANGUAGE=es_ES:en
 LANG=es_ES.UTF-8
 SHELL=/bin/bash
SourcePackage: banshee
UpgradeStatus: Upgraded to natty on 2011-03-01 (3 days ago)

** Affects: banshee (Ubuntu)
     Importance: Undecided
         Status: New


** Tags: apport-bug i386 natty unity-2d

-- 
You received this bug notification because you are a member of Ubuntu
CLI/Mono Uploaders, which is subscribed to banshee in ubuntu.
https://bugs.launchpad.net/bugs/729554

Title:
  When I start Banshee, the system volume auto sets to 0

Status in “banshee” package in Ubuntu:
  New

Bug description:
  Binary package hint: banshee

  I have always the system volume at 100% ,but When I start Banshee, it
  automatically, just set to 0!

  ProblemType: Bug
  DistroRelease: Ubuntu 11.04
  Package: banshee 1.9.4-1ubuntu2
  ProcVersionSignature: Ubuntu 2.6.38-5.32-generic-pae 2.6.38-rc6
  Uname: Linux 2.6.38-5-generic-pae i686
  NonfreeKernelModules: nvidia
  Architecture: i386
  Date: Sat Mar  5 11:06:25 2011
  InstallationMedia: elementary
  ProcEnviron:
   LANGUAGE=es_ES:en
   LANG=es_ES.UTF-8
   SHELL=/bin/bash
  SourcePackage: banshee
  UpgradeStatus: Upgraded to natty on 2011-03-01 (3 days ago)



More information about the Ubuntu-mono mailing list