[ubuntu-mono] [Bug 739318] Re: Banshee doesn't detect MP3-Player

Launch Pad 739318 at bugs.launchpad.net
Thu Aug 4 04:36:14 UTC 2011


Now, I have Banshee 2.0.0, and it does not recognise any of my devices.
However, Ubuntu does mount it.  Thoughts?  Did the fixes in version
1.9.6-1ubuntu1 not make it into 2.0.0?

-- 
You received this bug notification because you are a member of Ubuntu
CLI/Mono Uploaders, which is subscribed to banshee in Ubuntu.
https://bugs.launchpad.net/bugs/739318

Title:
  Banshee doesn't detect MP3-Player

Status in “banshee” package in Ubuntu:
  Fix Released

Bug description:
  Binary package hint: banshee

  Banshee does not show my iPod Nano (or Philips GoGear or Archos 104)
  although it has been successfully detected and mounted by the os
  itself. There is no problem with Banshee 1.9.5 from the PPA in Lucid,
  it shows the sync button and according functions.

  Add-Ins for Apple Devices, MTP and Mass Storage Devices are active.
  Both Philips and Archos had been used with MTP and Mass-Storage-
  Support.

  ProblemType: Bug
  DistroRelease: Ubuntu 11.04
  Package: banshee 1.9.5-1ubuntu1
  ProcVersionSignature: Ubuntu 2.6.38-7.36-generic 2.6.38
  Uname: Linux 2.6.38-7-generic x86_64
  Architecture: amd64
  Date: Mon Mar 21 12:29:47 2011
  InstallationMedia: Ubuntu 11.04 "Natty Narwhal" - Alpha amd64 (20110302)
  ProcEnviron:
   LANGUAGE=de:en
   LANG=de_DE.UTF-8
   SHELL=/bin/bash
  SourcePackage: banshee
  UpgradeStatus: No upgrade log present (probably fresh install)

To manage notifications about this bug go to:
https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/banshee/+bug/739318/+subscriptions



More information about the Ubuntu-mono mailing list