[ubuntu-mono] [Bug 517285] [NEW] mono error: 'Missing Resource' when using precompiled code

Caleb Shay caleb at webninja.com
Thu Feb 4 21:54:24 GMT 2010


Public bug reported:

Binary package hint: mono-runtime

There is a bug when running precompiled ASP.NET code on mono 2.4.  It
has been fixed upstream.

Release: 9.10
Package: mono-runtime
Version: 2.4.2.3+dfsg-2

mono/mod-mono can crash under certain circumstances when running
precompiled code.

See: https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=547015

Fixed with the following simple patch from http://anonsvn.mono-
project.com/viewvc/trunk/mcs/class/System.Web/System.Web.UI/TemplateControl.cs?r1=127596&r2=146199:

--- mcs/class/System.Web/System.Web.UI/TemplateControl.cs.orig	2010-02-04 16:39:08.947122375 -0500
+++ mcs/class/System.Web/System.Web.UI/TemplateControl.cs	2010-02-04 16:39:23.087207016 -0500
@@ -489,7 +489,7 @@
 			if (writer == null || writer.Response.ContentEncoding.CodePage != 65001) {
 				byte [] bytes = new byte [size];
 				Marshal.Copy (ptr, bytes, 0, size);
-				writer.Write (Encoding.UTF8.GetString (bytes));
+				output.Write (Encoding.UTF8.GetString (bytes));
 				bytes = null;
 				return;
 			}

** Affects: mono (Ubuntu)
     Importance: Undecided
         Status: New

-- 
mono error:  'Missing Resource' when using precompiled code
https://bugs.launchpad.net/bugs/517285
You received this bug notification because you are a member of MOTU Mono
Team, which is subscribed to mono in ubuntu.



More information about the Ubuntu-mono mailing list