[ubuntu-mono] [Bug 684754] Re: Play button in the toolbar doesn't start to play the expected track/radio station

Kamus kamusin at gmail.com
Mon Dec 13 17:55:18 GMT 2010


Confirmed under 1.9.0+git20101209.r1.0630785-0ubuntu1+maverick, sent to
upstream then. Thanks!

** Bug watch added: GNOME Bug Tracker #637168
   https://bugzilla.gnome.org/show_bug.cgi?id=637168

** Also affects: banshee via
   https://bugzilla.gnome.org/show_bug.cgi?id=637168
   Importance: Unknown
       Status: Unknown

** Changed in: banshee (Ubuntu)
   Importance: Undecided => Low

** Changed in: banshee (Ubuntu)
       Status: New => Triaged

-- 
You received this bug notification because you are a member of Ubuntu
CLI/Mono Uploaders, which is subscribed to banshee in ubuntu.
https://bugs.launchpad.net/bugs/684754

Title:
  Play button in the toolbar doesn't start to play the expected track/radio station

Status in Banshee Music Player:
  Unknown
Status in “banshee” package in Ubuntu:
  Triaged

Bug description:
  Binary package hint: banshee

Test Case:
1. Launch Banshee
2. Add titles to the play queue and add radio station
3. Quit Banshee
4. Launch Banshee again
5. Select 'Radio' on the left pane
6. Select a station on the right pane (Single-click)
7. Click on 'Play' on the toolbar

Result: The first title of the play queue starts
Expected: The selected station should start instead.

Same problem with audio and video.

ProblemType: Bug
DistroRelease: Ubuntu 11.04
Package: banshee 1.9.0+git20101121.r1.b13266e-0ubuntu5
ProcVersionSignature: Ubuntu 2.6.37-7.19-generic 2.6.37-rc3
Uname: Linux 2.6.37-7-generic i686
Architecture: i386
Date: Fri Dec  3 15:25:55 2010
EcryptfsInUse: Yes
ProcEnviron:
 PATH=(custom, user)
 LANG=en_US.utf8
 SHELL=/bin/bash
SourcePackage: banshee





More information about the Ubuntu-mono mailing list