[ubuntu-mono] [Bug 310854] Re: Printing Photos with Canon original drivers stopped working in Intrepid

Calbocano mgeradg at yahoo.com.ph
Sun Mar 22 02:42:43 GMT 2009


Hi Till'
I had a little more time to experiment to see what was really happing.  The status of the 4 x6 pictures is as before.  there is no problem!  They will not print border less, but that is OK because I can adjust the border to only 0.1 cm.
The new problem is all of a sudden the A4 and letter printing from Firefox, and Open office as well as the print test page only print about 25% of the page on the left bottom corner.  I reloaded the canon driver and rechecked that the 4x6 photos were still OK.
I don't have a clue whats going on with the printer.  To make sure the printer didn't have a problem I ran several prints in windows and all was fine. I HATE CANON PRINTERS!
I get no failure notices or alarms.  but I noticed that it now calls my printer a MP150-CUPS+Gutenprint v5.2.0-rc1.  I also noticed that during printing of the test page the PRINTER STATE said Printing Page I, 25%.  That is approximately the amount of the page that printed.
I am using intrepid 8.10 not Jaunty.
Any help would be appreciated.  I will be here two months more using this printing device and it's a problem to have to resend an Email to myself and collect and print it in Windows.
Calbo

-- 
Printing Photos with Canon original drivers stopped working in Intrepid
https://bugs.launchpad.net/bugs/310854
You received this bug notification because you are a member of MOTU Mono
Team, which is subscribed to f-spot in ubuntu.



More information about the Ubuntu-mono mailing list