[ubuntu-mono] [Bug 185677] Re: package mono-gac 1.2.6+dfsg-5ubuntu2 failed to install/upgrade:

jspeeth jspeeth at gmail.com
Fri Feb 1 14:39:46 GMT 2008


Thanks Harold,

Going to try a re-install - then different machine with different
hardware.

Jeff

On Jan 31, 2008 6:55 PM, dancer58 <dancer581 at sbcglobal.net> wrote:

> I had the same problem
>
> I also copied errors after install by 804beta CD but before reboot
>
> E: mono-gac: subprocess post-installation script returned error exit
> status 3
> E: mono-runtime: dependency problems - leaving unconfigured
> E: libmono-addins0.2-cil: dependency problems - leaving unconfigured
> E: libmono1.0-cil: dependency problems - leaving unconfigured
> E: libmono-addins-gui0.2-cil: dependency problems - leaving unconfigured
> E: libmono2.0-cil: dependency problems - leaving unconfigured
> E: f-spot: dependency problems - leaving unconfigured
> E: libmono-winforms1.0-cil: dependency problems - leaving unconfigured
> E: libmono-winforms2.0-cil: dependency problems - leaving unconfigured
> E: tomboy: dependency problems - leaving unconfigured
>
> Hope this is helpful
> Harold
>
> --
> package mono-gac 1.2.6+dfsg-5ubuntu2 failed to install/upgrade:
> https://bugs.launchpad.net/bugs/185677
> You received this bug notification because you are a direct subscriber
> of the bug.
>

-- 
package mono-gac 1.2.6+dfsg-5ubuntu2 failed to install/upgrade: 
https://bugs.launchpad.net/bugs/185677
You received this bug notification because you are a member of MOTU Mono
Team, which is a bug contact for mono in ubuntu.



More information about the Ubuntu-mono mailing list