[ubuntu-in] ubuntu 10.04 wireless problem

nitheesh kl nitheeshkl at gmail.com
Sun Sep 19 16:40:24 BST 2010


Then answer these Q's:
> 1. Is this a Wubi install?
>
    - no this is not a wubi install. i installed it in a new partition.

2. How did you partition. Which boot loader are you using?
>

   - here is my partition info...
kln at kln-laptop:~$ sudo fdisk -l

Disk /dev/sda: 320.1 GB, 320072933376 bytes
255 heads, 63 sectors/track, 38913 cylinders
Units = cylinders of 16065 * 512 = 8225280 bytes
Sector size (logical/physical): 512 bytes / 512 bytes
I/O size (minimum/optimal): 512 bytes / 512 bytes
Disk identifier: 0x00000080

   Device Boot      Start         End      Blocks   Id  System
/dev/sda1               1          48      385528+  de  Dell Utility
/dev/sda2   *          49          61      102400    7  HPFS/NTFS
Partition 2 does not end on cylinder boundary.
/dev/sda3              61        6576    52326400    7  HPFS/NTFS
/dev/sda4            6576       38914   259755009    f  W95 Ext'd (LBA)
/dev/sda5            6576       19630   104862103    7  HPFS/NTFS
/dev/sda6           19631       34929   122889186    7  HPFS/NTFS
/dev/sda7           38665       38914     1999872   82  Linux swap / Solaris
/dev/sda8           36175       38664    19999744   83  Linux
/dev/sda9           34930       36174     9999360   83  Linux

Partition table entries are not in disk order
kln at kln-laptop:~$

i have grub2

3. Which is the other OS?
> - windows 7 is the other os.
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: https://lists.ubuntu.com/archives/ubuntu-in/attachments/20100919/e979e41b/attachment.htm 


More information about the ubuntu-in mailing list