Αποτυχία εγκατάστασης Ubuntu 10.04

Kostas Oikonomou kikonomou at yahoo.gr
Sat Jun 12 06:53:40 BST 2010


Αγαπητοί φίλοι,
 
Προσπαθώ απεγνωσμένα να εγκαταστήσω το Ubuntu σε ένα υπολογιστή και συνέχεια "κολλάω". Συγκεκριμένα πρόκειται για ένα υπολογιστή με επεξεργαστή Pentium 4 2.6GHz, 512Mb RAM και 80GB σκληρό, χωρισμένο σε δυο patitions 60GB όπου έχει εγκατεστημένα τα Windows XP και ένα 20GB για προσωπικές πληροφορίες (τα περιεχόμενα αυτού του partition) δεν είναι απαραίτητα γιατί τα έχω και αλλού).
 
Δοκίμασα το Life CD στο χώρο που είχα τον υπολογιστή, το οποίο δούλευε άψογα σαν δοκιμή. Μετά ξεκίνησα την εγκατάσταση και όταν έφθασα στο σημείο που πρέπει να δώσω όνομα και κωδικό "κολλούσε" το πληκτρολόγιο (πατώντας το k μια φορά γέμιζε όλη η γραμμή με το ίδιο γράμμα). Στις επόμενες επανεκκινήσεις μόλις φτάνω στην οθόνη για να δηλώσω γλώσσα (πρώτη οθόνη) το πληκτρολόγιο αλλά και το ποντίκι είναι συνήθως νεκρά (κάποιες φορές δουλεύανε για να κολλήσουν στο ίδιο σημείο του κωδικού ή δουλεύανε κανονικά για να κάνω δοκιμή του Ubuntu).
 
Πρόβλημα δεν πρέπει να υπάρχει στο πληκτρολόγιο γιατί ξεκινώντας τον υπολογιστή με Windows, όλα δουλεύουνε μια χαρά. Αυτό το κείμενο για παράδειγμα γράφεται μέσα από τα Windows. Έχω δοκιμάσει να αφαιρέσω την παροχή ρεύματος εντελώς και να την ξαναβάλω αλλά τίποτα.
 
Έχει κάποιος καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια σας.
 
Φιλικά
 
Κώστας Οικονόμου

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: https://lists.ubuntu.com/archives/ubuntu-gr/attachments/20100612/764fe020/attachment.htm 


More information about the Ubuntu-gr mailing list