[ubuntu-dk] Ubuntu på Version2

Line Meyer LiM at ing.dk
Man Sep 3 10:41:56 BST 2007


Hej

 

Jeg har et par kommentarer til de forskellige overvejelser I gør jer om en evt. gruppe på Version2:

 

-     Besøgstal: Version2 har et månedligt besøgstal på omkring 30.000 om måneden

-     Vores interesse i projektet:

o    Ja, vores interesse er flere brugere, men det opnår vi primært gennem interessant og kvalificeret indhold - så der krydser vore interesser.

o    Ja, vi vil gerne have nogle af vore kommende grupper til at "teste" gruppefunktionen, men det er et tilbud ikke et must. Hvis I har tid og lyst til at få den medindflydelse som det giver at være med, er I velkomne, men ellers må i meget gerne "bare" oprette gruppen.

-     Manglende aktivitet giver dårlig eksponering: Det er klart, at den bedste eksponering er en aktiv gruppe. Derfor skal I gå ind i det hvis I har en interesse i og en vilje til, at deltage i gruppen. De første grupper giver vi desuden lidt starthjælp i form af omtale, hjælp til at rekruttere medlemmer mm. Vi understøtter de mest aktive grupper ved at give dem en yderligere eksponering fremtrædende steder på sitet som fx forsiden, gruppeforsiden og artikelsiderne.

-     Funktionalitet: I den betamodel vi arbejder på i øjeblikket, er det muligt for gruppen at tilpasse grupperummet, til de behov man har. Det bliver desuden muligt at hente indhold ind fra eksterne kilder, og gruppen kan derfor sagtens sameksisterer med andre lister eller grupperum.

 

Jeg håber det gjorde billedet klarere :-)

 

Med venlig hilsen

Line Meyer

Community Builder

 

Version2

Mediehuset Ingeniøren A/S

Postbox 373

Skelbækgade 4

1503 København V

t +45 33265356

m +45 31694336

lim at version2.dk

www.version2.dk

 

 Mere information om maillisten ubuntu-dk.