[Bug 172686] hcitool scan no work ubunto 7.10

ric rrourerar at uoc.edu
Wed Nov 28 23:49:07 GMT 2007


Public bug reported:

Binary package hint: bluetooth

every day i do:

hcitool scan

with  OK return,

but yesterday, hcitool scan no work "correct" , Copy & paste of my terminal:
$hciconfig
hci0:   Type: USB
        BD Address: 00:19:5B:5B:D8:81 ACL MTU: 1017:8 SCO MTU: 64:0
        UP RUNNING PSCAN ISCAN 
        RX bytes:1702 acl:0 sco:0 events:60 errors:0
        TX bytes:747 acl:0 sco:0 commands:55 errors:0

$ hcitool dev
Devices:
        hci0    00:19:5B:5B:D8:81
$ hcitool scan
Scanning ...
navegar at navegar-desktop:~$  lsusb
Bus 004 Device 002: ID 07d1:f101 D-Link System 
Bus 004 Device 001: ID 0000:0000  
Bus 002 Device 001: ID 0000:0000  
Bus 003 Device 001: ID 0000:0000  
Bus 001 Device 001: ID 0000:0000  
sudo hciconfig hcio reset

I have two computers with de same USB dongle: D-LINK DBT-122 .

I do this too: sudo hciconfig hcio reset , too stop/start bluetooth , pc
....

just yesterday/today , hcitool scan , scaning ok, but todat yet no.

I'm very, veri, "desperado"  ;-)


un example with hcitool scan working ok before today and before
yesterday:

$ hcitool scan

Scanning ...

        00:19:5B:52:A3:E1       pfcxc-laptop-0

thanks

** Affects: bluez-utils (Ubuntu)
     Importance: Undecided
         Status: New

-- 
hcitool scan no work  ubunto 7.10
https://bugs.launchpad.net/bugs/172686
You received this bug notification because you are a member of
Bluetooth, which is a bug contact for bluez-utils in ubuntu.



More information about the Ubuntu-bluetooth mailing list