[Ubuntu-be] 25.04.09: Ubuntu 9.04 release party

fabian.h at telenet.be fabian.h at telenet.be
Thu Apr 16 07:30:44 BST 2009


Omdat het blijkbaar nog niet duidelijk is via het forum en andere kanalen:

Hou je gereed, het krijgskonijn, Jaunty Jackalope" komt eraan, en het is "fast and furious".

Ubuntu is een volwaardig, gratis en legaal besturingssysteem. Het wordt geleverd met een volledig palet software dat in traditioneel commerci?le vorm duizenden euros zou kosten. Al deze software wordt standaard meegeleverd en volautomatisch ge?nstalleerd.

Voor zowel degenen die al vertrouwd zijn met Ubuntu, als degenen die er wel eens van willen proeven, organiseren de BitMappers in samenwerking met Ubuntu.be op zaterdag 25 april 2009 een release party van de nieuwste Ubuntu "Jaunty Jackalope 9.04". 

Voor de degenen die de stap willen zetten, maar daarbij wat hulp kunnen gebruiken hebben wij een hoekje voorzien waar de ervaren Ubuntu-gebruikers hen helpen met de installatie op hun eigen computer. Je eigen laptop meebrengen is dus geen probleem.

Op voorhand inschrijven is niet echt nodig, maar wel wenselijk. Om het aantal aanwezigen in te schatten stellen wij het op prijs indien iedereen zijn aanwezigheid bevestigt. Om organisatorische redenen willen wij ook graag weten of je al dan niet een eigen computer meebrengt.

http://www.bitmappers.be/Pag_Ubuntu_party.htm

Fabian

More information about the ubuntu-be mailing list