[Bug 1494141] Re: HAProxy 1.5 init script does not terminate processes

Claudio Kuenzler 1494141 at bugs.launchpad.net
Fri Oct 30 08:10:15 UTC 2015


By the way...  this bug was also backported into the official trusty version of HAProxy (1.4).. Jeez!
In the meantime its fixed again.

haproxy (1.4.24-2ubuntu0.2) trusty; urgency=high

  * debian/haproxy.init:
    + Pass the pidfile to the --pidfile argument instead
      of the PID number. (LP: #1477198).

 -- Jorge Niedbalski <jorge.niedbalski at canonical.com>  Wed, 22 Jul 2015
11:12:26 -0500

haproxy (1.4.24-2ubuntu0.1) trusty; urgency=medium

  * debian/haproxy.init:
     + Backport of utopic start/stop routines,
       uses start-stop-daemon to reliable terminate all
       haproxy processes and return the proper exit code.
       (LP: #1462495).
     + Backport of utopic check_haproxy_config routine,
       that test the configuration before start or reload.
       (LP: #1468879)

 -- Jorge Niedbalski <jorge.niedbalski at canonical.com>  Thu, 25 Jun 2015
12:51:05 -0700

That's just as an additional note.

-- 
You received this bug notification because you are a member of Ubuntu
Backporters, which is subscribed to trusty-backports.
Matching subscriptions: ubuntu-backporters
https://bugs.launchpad.net/bugs/1494141

Title:
  HAProxy 1.5 init script does not terminate processes

To manage notifications about this bug go to:
https://bugs.launchpad.net/trusty-backports/+bug/1494141/+subscriptions



More information about the ubuntu-backports mailing list