<html>
  <head>
    <meta content="text/html; charset=ISO-8859-1"
      http-equiv="Content-Type">
  </head>
  <body bgcolor="#FFFFFF" text="#000000">
    <div class="moz-cite-prefix">Hi,<br>
      This is why community is so important!!<br>
      Great support!  Same day service.  Near instant answers!  Wow!!<br>
      <br>
      On 04/28/2014 10:30 AM, Kjetil brinchmann Halvorsen wrote:<br>
    </div>
    <blockquote
cite="mid:CAH=m5Mih+0euHeYOzdRUdegLzdG-9G2H3YKNEhbnM8d=rgs00A@mail.gmail.com"
      type="cite">
      <div dir="ltr">
        <div>Thanks!  That did the trick, working now.<br>
          <br>
        </div>
        Kjetil<br>
      </div>
      <div class="gmail_extra"><br>
        <br>
        <div class="gmail_quote">On Mon, Apr 28, 2014 at 5:11 PM, Ali
          Linx <span dir="ltr"><<a moz-do-not-send="true"
              href="mailto:ali.linux@amjjawad.net" target="_blank">ali.linux@amjjawad.net</a>></span>
          wrote:<br>
          <blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0
            .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">
            <div bgcolor="#FFFFFF" text="#000000"> Hi,
              <div class=""><br>
                <br>
                <div>On 04/28/2014 06:43 PM, Kjetil brinchmann Halvorsen
                  wrote:<br>
                </div>
                <blockquote type="cite">
                  <div dir="ltr">
                    <div>
                      <div>Thanks!<br>
                        <br>
                      </div>
                      This is what I get:<br>
                      kjetil@kjetil-HP-Pavilion-dv4-Notebook-PC:~$
                      lspci  |  grep Network  <br>
                      08:00.0 Network controller: Intel Corporation
                      Centrino Wireless-N 2230 (rev c4)<br>
                      kjetil@kjetil-HP-Pavilion-dv4-Notebook-PC:~$ <br>
                      <br>
                    </div>
                  </div>
                </blockquote>
                <br>
              </div>
              Maybe all you need is:<br>
              <a moz-do-not-send="true"
href="http://www.webupd8.org/2014/04/fix-lubuntu-1404-network-manager.html"
                target="_blank">http://www.webupd8.org/2014/04/fix-lubuntu-1404-network-manager.html</a>
              <div class=""><br>
                <br>
                <br>
                <blockquote type="cite">
                  <div dir="ltr">
                    <div><br>
                    </div>
                    Kjetil<br>
                  </div>
                  <div class="gmail_extra"><br>
                    <br>
                    <div class="gmail_quote">On Mon, Apr 28, 2014 at
                      4:15 PM, Israel <span dir="ltr"><<a
                          moz-do-not-send="true"
                          href="mailto:israeldahl@gmail.com"
                          target="_blank">israeldahl@gmail.com</a>></span>
                      wrote:<br>
                      <blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0
                        0 .8ex;border-left:1px #ccc
                        solid;padding-left:1ex">
                        <div bgcolor="#FFFFFF" text="#000000">
                          <div>
                            <div>
                              <div>On 04/28/2014 09:09 AM, Kjetil
                                brinchmann Halvorsen wrote:<br>
                              </div>
                              <blockquote type="cite">
                                <div dir="ltr">
                                  <div>
                                    <div>
                                      <div>Hola!<br>
                                        <br>
                                      </div>
                                      I am now using Lubuntu 14.04<br>
                                      <br>
                                    </div>
                                    There is one great problem: My
                                    system is not recognizing wifi,
                                    nowhere.  I am now using internet
                                    via a physical cable, works fine.
                                    wifi is not seen, nowhere, by my
                                    machine. Before upgrading this
                                    worked. What happened?'<br>
                                    <br>
                                  </div>
                                  Kjetil<br>
                                </div>
                                <br>
                                <fieldset></fieldset>
                                <br>
                              </blockquote>
                            </div>
                          </div>
                          Hi,<br>
                          Can you run this command in a terminal, and
                          post the output?<br>
                          <tt>lspci | grep Network</tt><br>
                          this will list your Network devices.<br>
                          My guess is that you have a broadcom chip and
                          need one of the b43 packages.<br>
                          sometimes the wrong one gets installed and you
                          have to purge it and install the other..<span><font
                              color="#888888"><br>
                              <pre cols="72">-- 
Regards</pre>
                            </font></span></div>
                        <br>
                        --<br>
                        Lubuntu-users mailing list<br>
                        <a moz-do-not-send="true"
                          href="mailto:Lubuntu-users@lists.ubuntu.com"
                          target="_blank">Lubuntu-users@lists.ubuntu.com</a><br>
                        Modify settings or unsubscribe at: <a
                          moz-do-not-send="true"
                          href="https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/lubuntu-users"
                          target="_blank">https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/lubuntu-users</a><br>
                        <br>
                      </blockquote>
                    </div>
                    <br>
                  </div>
                  <br>
                  <fieldset></fieldset>
                  <br>
                </blockquote>
                <br>
              </div>
              <span class="HOEnZb"><font color="#888888">
                  <pre cols="72">-- 
Ali/amjjawad
<a moz-do-not-send="true" href="https://wiki.ubuntu.com/amjjawad" target="_blank">https://wiki.ubuntu.com/amjjawad</a></pre>
                </font></span></div>
            <br>
            --<br>
            Lubuntu-users mailing list<br>
            <a moz-do-not-send="true"
              href="mailto:Lubuntu-users@lists.ubuntu.com">Lubuntu-users@lists.ubuntu.com</a><br>
            Modify settings or unsubscribe at: <a
              moz-do-not-send="true"
              href="https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/lubuntu-users"
              target="_blank">https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/lubuntu-users</a><br>
            <br>
          </blockquote>
        </div>
        <br>
      </div>
      <br>
      <fieldset class="mimeAttachmentHeader"></fieldset>
      <br>
    </blockquote>
    <br>
    <br>
    <pre class="moz-signature" cols="72">-- 
Regards</pre>
  </body>
</html>