lubuntu 14.04 Guest Session error box

Israel israeldahl at gmail.com
Mon Apr 7 01:28:17 UTC 2014


Make sure you update your machine. There are a LOT of things being 
tweaked as the release date is VERY soon.
a PID number is the number for a process that is running.  It may be 
that the same process is causing the same error.
I would be sure to update your machine often, especially since the OS is 
due to come out soon.
There will be a lot of things that need the final tweak to get it 
working perfectly (hopefully) before the final release.

If you continue having the bug after updating, then it is possible that 
someone can help you figure out what is causing the bug.
It may be related to the OS, or a specific program you have recently 
installed (if you have installed anything new recently).

Thanks for your feedback, and testing!

On 04/06/2014 05:22 PM, George DiceGeorge wrote:
> When logging in as [Guest Session]
> with no password
> an error box comes up
> saying
> [! No session for pid 4140   OK]
> or
> [! No session for pid 5412   OK]
> or
> [! No session for pid 7634   OK]
> clicking [OK] it goes away and things seem to work how i expect them too.
> [george]
> *From:* Israel <mailto:israeldahl at gmail.com>
> *Sent:* Sunday, 06 April, 2014 13:48
> *To:* lubuntu-users at lists.ubuntu.com 
> <mailto:lubuntu-users at lists.ubuntu.com>
> *Subject:* Re: downloading lubuntu 14.04 problems
> This is a bug people have discussed here recently...
>   username=lubuntu, no password press enter
> https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/lubuntu-default-settings/+bug/1281323
>
> Hopefully this will be fixed in time for the release date :)
> Thank you for testing out this Beta release!  If you could also mark 
> the bug as affecting you that would be helpful!
>
>
>
> On 04/06/2014 07:35 AM, George DiceGeorge wrote:
>> I rebooted it,
>> with the same CD in there,
>> and it came up with the desktop. OK
>> Maybe I hit some other key the first time?
>> [george]
>> *From:* George DiceGeorge <mailto:dicegeorge at hotmail.com>
>> *Sent:* Sunday, 06 April, 2014 13:25
>> *To:* lubuntu-users at lists.ubuntu.com 
>> <mailto:lubuntu-users at lists.ubuntu.com>
>> *Subject:* Re: downloading lubuntu 14.04 problems
>> I've put in the CD, booted,
>> it says:
>> [Other...]
>> [Enter your username]
>> [Enter your password]
>> I put in a new username and password
>> but it said
>> [Incorrect password, please try again]
>> If I was an ex-XP user I would give up and buy windows7.
>> [george]
>> *From:* Israel <mailto:israeldahl at gmail.com>
>> *Sent:* Sunday, 06 April, 2014 04:31
>> *To:* lubuntu-users at lists.ubuntu.com 
>> <mailto:lubuntu-users at lists.ubuntu.com>
>> *Subject:* Re: downloading lubuntu 14.04 problems
>> Hurray!!  glad your issue was resolved quickly!
>> The installation of 14.04 for me was very easy and quick (this was 
>> many moons ago)
>> So hopefully yours is too.  It might be worth checking the MD5Sum, 
>> etc.. just in case :)
>>
>> On 04/05/2014 05:36 PM, George DiceGeorge wrote:
>>> Well, its finally downloaded,
>>> thanks if one of you kicked the server!
>>> I forgot that [Reply] doesnt go the list.
>>> thanks -- will try and install it tomorrow.
>>> good night
>>> [george]
>>> *From:* Israel <mailto:israeldahl at gmail.com>
>>> *Sent:* Saturday, 05 April, 2014 23:31
>>> *To:* George DiceGeorge <mailto:dicegeorge at hotmail.com> ; lubuntu 
>>> user list <mailto:lubuntu-users at lists.ubuntu.com>
>>> *Subject:* Re: downloading lubuntu 14.04 problems
>>> Hi,
>>> It will most definitely be the same version as long as you continue 
>>> updating it.
>>> You may have such a slow connection that it hangs up.  It may be a 
>>> problem with that image as well...
>>> You could always try the current image... but it may be good to try 
>>> to torrent the image instead, as that can make it go quicker.
>>> If you are using Firefox, you can pause the current download and 
>>> start a new download to see if the current image will work.
>>> It may simply be the traffic clogging up your download.
>>> (p.s. post to the whole list so everyone can see your replies, in 
>>> case they have specific experience with it)
>>>
>>> On 04/05/2014 05:10 PM, George DiceGeorge wrote:
>>>> Its been stuck on 57% for 16 minutes,
>>>> the internet is very slow here,
>>>> specially on a saturday night when the neighbours are using it too.
>>>> Same problem happened yesterday.
>>>> I'm assuming if I do download it from
>>>> http://cdimages.ubuntu.com/lubuntu/daily-live/current/
>>>> which someone just suggested
>>>> and install it on the computers
>>>> updating it will make it as if I'd waited till the 17th for the 
>>>> release.
>>>> [g]
>>>> *From:* Israel <mailto:israeldahl at gmail.com>
>>>> *Sent:* Saturday, 05 April, 2014 22:50
>>>> *To:* lubuntu-users at lists.ubuntu.com 
>>>> <mailto:lubuntu-users at lists.ubuntu.com>
>>>> *Subject:* Re: downloading lubuntu 14.04 problems
>>>> Hi!
>>>> Also, George, what is your issue?  Is the download failing?  does 
>>>> it complete the download and not work? Are you unable to download 
>>>> it altogether?
>>>> Thanks!
>>>>
>>>> On 04/05/2014 04:36 PM, brendanperrine at gmail.com wrote:
>>>>> The download server is a little slow sometimes that is why we have 
>>>>> torrent downloads for releases. There is zsync and rsync if you do 
>>>>> not want to download a new image each day but don't want to have 
>>>>> to wait. You will need to download the first iso though or I 
>>>>> remember someone saying you could use an earlier release iso and 
>>>>> then sync to the new one with renaming it but don't remember quite 
>>>>> what you must rename it.
>>>>>
>>>>>
>>>>> On Sat, Apr 5, 2014 at 2:26 PM, George DiceGeorge 
>>>>> <dicegeorge at hotmail.com <mailto:dicegeorge at hotmail.com>> wrote:
>>>>>
>>>>>     I'm trying to download
>>>>>     http://cdimage.ubuntu.com/lubuntu/daily-live/20140404/trusty-desktop-i386.iso
>>>>>     from
>>>>>     http://iso.qa.ubuntu.com/qatracker/milestones/308/builds/66013/downloads
>>>>>     to install on a couple of machines.
>>>>>
>>>>>     I've been trying several days,
>>>>>     got a very slow connection,
>>>>>     am i doing something wrong?
>>>>>     [george]
>>>>>
>>>>>
>>>>>
>>>>>
>>>>>     -- 
>>>>>     Lubuntu-users mailing list
>>>>>     Lubuntu-users at lists.ubuntu.com
>>>>>     <mailto:Lubuntu-users at lists.ubuntu.com>
>>>>>     Modify settings or unsubscribe at:
>>>>>     https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/lubuntu-users
>>>>>
>>>>>
>>>>>
>>>>
>>>>
>>>> -- 
>>>> Regards
>>>> ------------------------------------------------------------------------
>>>> -- 
>>>> Lubuntu-users mailing list
>>>> Lubuntu-users at lists.ubuntu.com
>>>> Modify settings or unsubscribe at: 
>>>> https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/lubuntu-users
>>>
>>>
>>> -- 
>>> Regards
>>>
>>>
>>
>>
>> -- 
>> Regards
>> ------------------------------------------------------------------------
>> -- 
>> Lubuntu-users mailing list
>> Lubuntu-users at lists.ubuntu.com
>> Modify settings or unsubscribe at: 
>> https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/lubuntu-users
>> ------------------------------------------------------------------------
>> -- 
>> Lubuntu-users mailing list
>> Lubuntu-users at lists.ubuntu.com
>> Modify settings or unsubscribe at: 
>> https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/lubuntu-users
>>
>>
>
>
> -- 
> Regards
>
> ------------------------------------------------------------------------
> -- 
> Lubuntu-users mailing list
> Lubuntu-users at lists.ubuntu.com
> Modify settings or unsubscribe at: 
> https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/lubuntu-users
>
>


-- 
Regards

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <https://lists.ubuntu.com/archives/lubuntu-users/attachments/20140406/ae5c3fd0/attachment-0001.html>


More information about the Lubuntu-users mailing list