<div>This is just a story about my weekend with Kubuntu.  If Linux is your primary OS then you certainly have a story of the same ilk.</div>
<div> </div>
<div>I want to fool around with making Android apps.  I got some programming exp points but never much used and IDE.  I would always use Kate on one desktop and Konsole on another.  But I was told it'd be best to get the Android SDK and use it with Eclipse.  So I did.</div>

<div>Google made it very easy with thier SDK/ update manager thingie.  And it even plugged easily into Eclipse- I found that part amazing.  I ran into some issues with Eclipse it's self.  Now I realize it was because I DLed some tar file that basically had some generic binaries ready to go and so of course there were some configuration problems.  Also on top of the at I had issues even starting an Android project.</div>

<div>After about 8 hours of trying to get everything to work right (not strait hours, in between whatever it is I do at work) I finally reinstalled Eclipse from the Ubuntu repository and then realized that I could not see all the feilds on the Android Project Wizard, I was using my Eee900 and the screensize kinda cut it off.  </div>

<div>As I mentioned I was at work so I was trying to multitask personal stuff on my Eee as much as possible; updating some bugs, configuring Eclipse and apt-get'ing some stuff.  And then I finally got my "Hello World" Android App to run on the Android emulator, so I was very happy.</div>

<div> </div>
<div>But then I had an improper shutdown.  After that Things acted very buggy.  First thing after start-up I am told that my HDA internal sound device is disconnected or something meaning i could not listen to mp3s.  Also I could pick up routers on my WiFi but I couldn't connect to anything... like the click action wasn't registering.</div>

<div> </div>
<div>I restarted in recover mode.  I checked for broken packages, had some broken Linux Header packages, couldn't fix them because I couldn't connect via wifi before logging in to KDE.  I Proceeded to do normal log in but I had to manually to it from command line 9the command 'startx' is how you enter your GUI mode for those who don't know).  Sound works and I can use WiFi again.  But I couldn't use the Package Updater because I "didn't have the privilege"  Apparently somethings are different then when you let KDE start up the normal way.</div>

<div>The second time I booted up using the same method I got the HDA sound error.</div>
<div>After that, I switched to root before preforming 'startx'.  Everything worked fine so that I could watch Hulu in peace.  I created a new user while in root.  My idea was to have an experiment- see how much of my original user account I could use with the new user?  Would i be able to execute binary files in my old User's Home folder? </div>

<div>I became distracted and accidentally logged into my old normal user account (GRUB starts the defualt boot after time-out).</div>
<div>Now the original user account i was having issues with works fine.... Go figure. <br clear="all"><br>-- <br>I am David and I approve this message<br></div>