here are a few that i tracked down...see if these help out.<br><a href="http://linux.omnipotent.net/article.php?article_id=5336">http://linux.omnipotent.net/article.php?article_id=5336</a><br><a href="http://www.die.net/doc/linux/man/man4/i810.4.html">
http://www.die.net/doc/linux/man/man4/i810.4.html</a><br><a href="http://www.ubuntuforums.org/showthread.php?t=21984">http://www.ubuntuforums.org/showthread.php?t=21984</a><br><br><div><span class="gmail_quote">On 2/10/07, 
<b class="gmail_sendername">Lokeey</b> <<a href="mailto:lokeey@gmail.com">lokeey@gmail.com</a>> wrote:</span><blockquote class="gmail_quote" style="border-left: 1px solid rgb(204, 204, 204); margin: 0pt 0pt 0pt 0.8ex; padding-left: 1ex;">
yeah...mine was doing the same...it's going south or black because he can't decide which of the 12 xorg.conf files to use. i figured this out only after going into recovery mode and checking out my xorg.conf file...then i saw the 8 or 9 that were sitting in there. i already knew which was the original because i had created a backup before i even began to mess with drivers 'n such. i guess you can say i was preparing myself for the worse.
<br><br>so go into recovery and it should boot up since it won't startx. once you are logged in, check /etc/X11 and see if you can nail down the culprit. again this is how did it, but only because i had created a backup. 
<br><br>i'll see if i can find something on that i810 for you and help you nail this beast!<div><span class="e" id="q_110aecb27b3b84bc_1"><br><br><div><span class="gmail_quote">On 2/10/07, <b class="gmail_sendername">
Stew Schneider</b> <<a href="mailto:stew.schneider@gmail.com" target="_blank" onclick="return top.js.OpenExtLink(window,event,this)">
stew.schneider@gmail.com</a>> wrote:</span><blockquote class="gmail_quote" style="border-left: 1px solid rgb(204, 204, 204); margin: 0pt 0pt 0pt 0.8ex; padding-left: 1ex;">Lokeey wrote:<br>> hey stewart, i had a similar issue, not as bad, though...mine was
<br>> acting a lil on the goofy side as well. i had about 8 or 9 different<br>> xorg.conf files.<br>Hehehe...I got 12!<br>> so with that said, what have you done to this point? what kind of<br>> video card are you using and have you updated your drivers and messed
<br>> with the kernel at all prior to all this?<br>I leave the kernel alone. That's too scarey! The machine is an older<br>Gateway with onboard graphics. Kubuntu detects the card as i810, and the<br>driver as i810. The monitor is a nice 17" labeled SYS, and Knoppix
<br>detects it as that. Kubuntu just says "Plug 'n Play".<br><br>In terms of fixing things, the last few times it has fouled up, it has<br>"fixed itself" as I reported. Eventually, things work out. That's goofy
<br>and bothers me a good deal. It just makes no sense that the boot<br>sequence should display properly, but when X starts, or at least, when I<br>log in, things go south and the screen goes black. Eventually, as I<br>indicated, even that resolves, and I'm back up and going.
<br><br>Any hints?<br><br>stew<br><br><br><br>--<br>kubuntu-users mailing list<br><a href="mailto:kubuntu-users@lists.ubuntu.com" target="_blank" onclick="return top.js.OpenExtLink(window,event,this)">kubuntu-users@lists.ubuntu.com
</a><br>Modify settings or unsubscribe at: <a href="https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/kubuntu-users" target="_blank" onclick="return top.js.OpenExtLink(window,event,this)">
https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/kubuntu-users</a><br></blockquote></div><br><br clear="all"><br></span></div><div><span class="e" id="q_110aecb27b3b84bc_2">-- <br>"I am what I am because of who we all are"
</span></div></blockquote></div><br><br clear="all"><br>-- <br>"I am what I am because of who we all are"