Updating to 15.04

Richard Barmann reb68 at att.net
Mon Apr 6 22:09:09 UTC 2015


On 04/06/2015 04:59 PM, Richard Barmann wrote:
> On 04/06/2015 03:50 PM, Bruce Marshall wrote:
>> On 04/04/2015 10:29 PM, Richard Barmann wrote:
>>> On 04/04/2015 09:23 PM, Richard Barmann wrote:
>>>>>
>>>>> Yes I get the Grub screen. I have to pick Version 14..10 to read 
>>>>> your Emails and then boot up again to get to Version 15.04 to try 
>>>>> the fixes. I think I can get a Comand Line in Grub plus several 
>>>>> other choices. I really appreciate the time all of you are puting 
>>>>> in to help me solve this. I was just used to calling my friend, 
>>>>> Robbie, and he would tell me what to do or how to get the Info 
>>>>> needed to solve it. After he died I found I did not know that much 
>>>>> about Linux because he was always there
>>
>> I found this in the ubuntu forum.   Sounds like the 6200 is a pretty 
>> old card.  Do you have an onboard graphics you could try?   I loaded 
>> 15.04 on my Toshiba laptop and have had no problems.
>>
>> 1.
>>
>>
>>         NVIDIA GEForce 6200 LE
>>
>>         I have a MSI motherboard with unichrome graphics chip. I am
>>         running Ubuntu 12.04. If recently installed a NVIDIA GEForce
>>         6200 LE graphics card. I have installed drivers from geforce
>>         website, undated headers and updated grub. When I boot with
>>         monitor connected to NVIDIA card I get the "black screen."
>>         All I can do is shut the computer down and startup with the
>>         monitor connected the the unichrome graphics which now only
>>         has 640x480 since the upgrade. I'm not really sure what step
>>         to take next. Any suggestions would certainly be welcome.
>>         Thanks, Jim
>>
>>     Advanced replyAdv Reply
>>     <http://ubuntuforums.org/newreply.php?p=12460998&noquote=1>
>> 2.
>>     January 18th, 2013#2
>>     <http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=2106056&p=12461053#post12461053>
>>     *ManamiVixen* <http://ubuntuforums.org/member.php?u=1777813>
>>     ManamiVixen is offlineDipped in Ubuntu
>>
>>     Join Date
>>         Jan 2013
>>     Beans
>>         525
>>
>>
>>         Re: NVIDIA GEForce 6200 LE
>>
>>         As far as I'm aware of, the oldest Nvidia video card Ubuntu
>>         12.04 supports is the 8400. Need to upgrade. Also check to
>>         see if your bios is set to use the card and not onboard.
>>
>>         Last edited by ManamiVixen; January 18th, 2013 at05:00 AM.
>>
>>
>>
>>
>>
>> -- 
>> Law of Cat Mass
>>      The mass of a cat is inversely proportional to its desire to be
>>      picked up.
>>
>>
> My Graphic says "Integrated in UniChrome  Pro Chipset" "Max Shared 
> Video Memory is 64 MB"
> I do not remember how to check Bios.
> Dick Barmann
>
> I pluged the monior into the Mother Board VGA and just got a black 
> screen. Of course I did not change any Bios.
>
>

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <https://lists.ubuntu.com/archives/kubuntu-users/attachments/20150406/af0b1f9b/attachment.html>
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: not available
Type: image/gif
Size: 43 bytes
Desc: not available
URL: <https://lists.ubuntu.com/archives/kubuntu-users/attachments/20150406/af0b1f9b/attachment.gif>
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: not available
Type: image/png
Size: 858 bytes
Desc: not available
URL: <https://lists.ubuntu.com/archives/kubuntu-users/attachments/20150406/af0b1f9b/attachment.png>
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: not available
Type: image/gif
Size: 174 bytes
Desc: not available
URL: <https://lists.ubuntu.com/archives/kubuntu-users/attachments/20150406/af0b1f9b/attachment-0001.gif>


More information about the kubuntu-users mailing list