Flash Problems

Basil Chupin blchupin at iinet.net.au
Mon Jun 11 14:06:15 UTC 2012


On 11/06/12 14:07, Fred A. Miller wrote:
> On 06/10/2012 10:44 PM, Bruce Marshall wrote:
>> Running 12.04 on an AMD64 machine with an Nvidia 9400 card.
>>
>> For the past 2 or three releases of Kubuntu the flash player does not show
>> proper colors.   Skin color becomes blue and all other colors are messed up.
>>
>> Happens on FF and Chrome.
>>
>> If I play a youtube video in totem/mplayer it works fine.
>>
>> Anyone else having this problem?  Wallpaper, digikam and all other graphics
>> have the proper colors.
>>
>> Really irritating....
>>
>> I also have removed nouveau and the distributed nvidia code and replaced with
>> the Nvidia driver from Nvidia site.  No change in the problem from before or
>> after that change.
>
> Yep.....was a problem for all distros, as far as I know. It was fixed 
> in openSuSE 12.2 Beta 1, which I'm running now.
>
> Fred

Fred, I am damn curious. Did you see or did you not see my response to 
Bruce which I posted 3/4 hour before you posted your message (above)?


> Socialism in general has a record of failure so blatant that only an
> intellectual could ignore or evade it. --Thomas Sowell

Ummmmm.....Best if it covered all lists. What do you think? :-)

BC

-- 
Using openSUSE 12.1 x86_64 KDE 4.8.3 and kernel 3.4.2 on a system with-
AMD FX 8-core 3.6/4.2GHz processor
16GB PC14900/1866MHz Quad Channel Corsair "Vengeance" RAM
Gigabyte AMD3+ m/board; Gigabyte nVidia GTX550Ti 1GB DDR5 GPU




More information about the kubuntu-users mailing list