Browser prob

Dale Trombley buzzmandt at gmail.com
Tue Jan 3 11:09:49 UTC 2012


I've had this a couple times from an uprade. Reinstall flash worked for me.
sudo apt-get install flashplugin-installer --reinstall
On Jan 3, 2012 6:02 AM, "Leslie Anne Chatterton" <lahc2007 at gmail.com> wrote:

> When I had sound problems it was there flag plug-in.
>
> Sent from my Motorola Xoom Android tablet
> On Jan 3, 2012 4:19 AM, "O. Sinclair" <o.sinclair at gmail.com> wrote:
>
>> On 03/01/12 09:49, Bill Vance wrote:
>>
>>> On Mon, Jan 02, 2012 at 03:36:26PM +0200, O. Sinclair wrote:
>>>
>>>> Date: Mon, 02 Jan 2012 15:36:26 +0200
>>>> From: "O. Sinclair"<o.sinclair at gmail.com**>
>>>> Subject: Re: Browser prob
>>>>
>>>> On 02/01/12 10:08, Bill Vance wrote:
>>>>
>>>>> On Sun, Jan 01, 2012 at 12:15:42PM -0600, theuteck at gmail.com wrote:
>>>>>
>>>>>> Date: Sun, 01 Jan 2012 12:15:42 -0600
>>>>>> From: theuteck at gmail.com
>>>>>> Subject: Re: Browser prob
>>>>>>
>>>>>> On Sunday, January 01, 2012 03:00:34 AM Bill Vance wrote:
>>>>>>
>>>>>>> Running 10.04 here.
>>>>>>>
>>>>>>> I have tried every browser there is, and can't get a single
>>>>>>> one of them to produce any sound whatsoever.  Whatever the
>>>>>>> problem is, it seems to be something they _all_ require.
>>>>>>>
>>>>>>> Anyone got any ideas?
>>>>>>>
>>>>>>> Thanks in advance.
>>>>>>>
>>>>>>> Bill
>>>>>>>
>>>>>>
>>>>>> Do you have any sound from other apps?
>>>>>> I have noticed that KDE starts up muted sometimes fro me, or perhaps
>>>>>> something
>>>>>> changed your backend playback settings.
>>>>>>
>>>>>
>>>>> Starts up ok, plays DVD's just fine.
>>>>>
>>>>> Bill
>>>>>
>>>>>
>>>>>  exactly WHAT are you trying to play (sound) in a browser? Flash
>>>> movies, html5 or what are we talking about here? For me all works
>>>> after installing proper plug-ins
>>>>
>>>
>>>
>>> Youtube movies mainly, but I have run across other uses,
>>> like an outfit that plays a short segment of vareious cuts
>>> on a particular audio CD to see if it's the one you want to
>>> buy, etc.
>>>
>>>
>> It does sound (ha) to me like a problem with the flash plugin, can you
>> check if you can play .flv files (download from somewhere, I use ff plugin
>> for that)
>>
>> --
>> kubuntu-users mailing list
>> kubuntu-users at lists.ubuntu.com
>> Modify settings or unsubscribe at: https://lists.ubuntu.com/**
>> mailman/listinfo/kubuntu-users<https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/kubuntu-users>
>>
>
> --
> kubuntu-users mailing list
> kubuntu-users at lists.ubuntu.com
> Modify settings or unsubscribe at:
> https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/kubuntu-users
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <https://lists.ubuntu.com/archives/kubuntu-users/attachments/20120103/d6fc8b28/attachment-0001.html>


More information about the kubuntu-users mailing list