Nvidia 9600?

Jonas Norlander jonorland at gmail.com
Fri Aug 21 07:56:03 BST 2009


On Fri, Aug 21, 2009 at 8:16 AM, Knapp<magick.crow at gmail.com> wrote:
>> Steve
>> I have an AMD 64  x 4 and a 9600 GForce nVidia card that works great.
>
> Steve can you do a test for me?
>
> Start  Blender3d, if you don't have it yet.
> Sudo aptitude install blender
>
> Then see how many vertexes you can have in a shape and still have the
> the sculpt tool working well with quick updates to the screen.
> Because I know this is a new program for you the commands are:
> X and then ok to delete the start up cube.
> space bar -> add -> UVsphere
> tab puts you in edit mode is you are in object mode
> then w1 subdivides and each time you get more verts.
> You can see how many at the top of the screen ( ve 0, 1000, ed 0, 600,
> fa 0, 300). That means vertexes 0 selected 1000 there, then edges,
> then faces.
>
> To get into sculpture mode look at where it says edit mode or object
> mode and select sculpt mode. See if you can sculpt. You will find it
> works well at the start but then as you keep subdividing you will get
> to many verts and the screen update takes like 5 seconds so you can no
> longer work the tool well.
>

Never used blender or any 3D tool I tried to follow your instruktions.
At Ve:1015810 | Ed:2064384 | Fa:1048576 | Mem:1146.80 (0.09) it
started to take to long times to update. This is on my Asus Nvidia
9600 GT 512 MB Ram

/ Jonas



More information about the kubuntu-users mailing list