kmail doesn't work after new update.

Steven Vollom stevenvollom at
Thu Aug 20 18:27:23 BST 2009

On Sunday 16 August 2009 04:49:54 pm Billie Erin Walsh wrote:
> John L Vifian wrote:
> > On Sunday 16 August 2009 10:37:51 am David McGlone wrote:
> >> Not trying to sound mean here but, Steven has made the comment
> >> he has set up the live CD 50 million times, to send and receive
> >> mail. What makes this situation any different?
> >
> > Well you would think that he would use the same smtp server on his live
> > CD setup as he uses on his installed version so it shouldn't make any
> > difference. Since he sent his last message through a yahoo smtp server it
> > would seem the server settings are valid, and the settings on his
> > computer shouldn't have changed in an update which he claims to have
> > done.
> >
> > Googling a bit it would appear that the server he shows is correct, and
> > in my small amount of testing this is not the error you get with an
> > incorrect authentication method, port or encryption, so to me it seems
> > likely to be a temporary server problem.  Course I could be wrong, or
> > some other useful detail was left out of his email.
> >
> > John Vifian
> Incoming for ATT is:   with SSL
> Outgoing is:    no security
> user name both directions is full email address and password is whatever
> password you use.
> I had an issue with my laptop for a short time in Thunderbird because it
> named my ouitgoing connection. As soon as I removed the connection name
> it worked just fine.

This is the way it is with my computers too.


More information about the kubuntu-users mailing list