On Sun, Feb 10, 2013 at 2:20 PM, Félim Whiteley <span dir="ltr"><<a href="mailto:felimwhiteley@gmail.com" target="_blank">felimwhiteley@gmail.com</a>></span> wrote:<br><div class="gmail_quote"><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">

<u></u>
<div style="font-family:'DejaVu Sans Mono';font-size:8pt;font-weight:400;font-style:normal">
<p style="margin-top:0px;margin-bottom:0px;margin-left:0px;margin-right:0px;text-indent:0px">Hi Folks,</p>
<p style="margin-top:0px;margin-bottom:0px;margin-left:0px;margin-right:0px;text-indent:0px"> </p>
<p style="margin-top:0px;margin-bottom:0px;margin-left:0px;margin-right:0px;text-indent:0px">Not sure if this is jsut something specific to my machine or if any of you have noticed it. I regularly use CTRL+ALT+L to lock my screen. I lvoe the new screenlock page as I used to encounter situation where I could see my screen behnd the password entry box. So the new one is great. </p>


<p style="margin-top:0px;margin-bottom:0px;margin-left:0px;margin-right:0px;text-indent:0px"> </p>
<p style="margin-top:0px;margin-bottom:0px;margin-left:0px;margin-right:0px;text-indent:0px">On upgrade from 4.9 -> 4.10 on 12.04 I lost the abiolity to use that keyboard shortcut. Looking in the globals I notice that that combo had been assigned to the new kscreenlock command and it had been unassigned from KDE Session Manager. Unassigning it fromt he new one and reassigning to Session manager reactivated it. And it is running kscreenlock.</p>


<p style="margin-top:0px;margin-bottom:0px;margin-left:0px;margin-right:0px;text-indent:0px"> </p>
<p style="margin-top:0px;margin-bottom:0px;margin-left:0px;margin-right:0px;text-indent:0px">Not sure if it's worth logging as a bug or is just some weirdness on my machine.</p>
<p style="margin-top:0px;margin-bottom:0px;margin-left:0px;margin-right:0px;text-indent:0px"> </p>
<p style="margin-top:0px;margin-bottom:0px;margin-left:0px;margin-right:0px;text-indent:0px">Cheers,</p><span class="HOEnZb"><font color="#888888">
<p style="margin-top:0px;margin-bottom:0px;margin-left:0px;margin-right:0px;text-indent:0px"> </p>
<p style="margin-top:0px;margin-bottom:0px;margin-left:0px;margin-right:0px;text-indent:0px">Félim</p>
<p style="margin-top:0px;margin-bottom:0px;margin-left:0px;margin-right:0px;text-indent:0px"> </p>
<p style="margin-top:0px;margin-bottom:0px;margin-left:0px;margin-right:0px;text-indent:0px"> </p></font></span></div><br>--<br>
kubuntu-devel mailing list<br>
<a href="mailto:kubuntu-devel@lists.ubuntu.com">kubuntu-devel@lists.ubuntu.com</a><br>
Modify settings or unsubscribe at: <a href="https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/kubuntu-devel" target="_blank">https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/kubuntu-devel</a><br>
<br></blockquote></div><br><div>FWIW, for me it stopped working at some point and I had to go and activate it manually. I run plasma from master, though...</div><div><br></div><div>Aleix</div>