<br><br><div class="gmail_quote">On Sun, Oct 18, 2009 at 8:59 PM, Jonathan Jesse <span dir="ltr">&lt;<a href="mailto:jjesse@gmail.com">jjesse@gmail.com</a>&gt;</span> wrote:<br><blockquote class="gmail_quote" style="border-left: 1px solid rgb(204, 204, 204); margin: 0pt 0pt 0pt 0.8ex; padding-left: 1ex;">
<div><div></div><div class="h5"><br><br><div class="gmail_quote">On Sun, Oct 18, 2009 at 4:44 PM, Scott Kitterman <span dir="ltr">&lt;<a href="mailto:ubuntu@kitterman.com" target="_blank">ubuntu@kitterman.com</a>&gt;</span> wrote:<br>
<blockquote class="gmail_quote" style="border-left: 1px solid rgb(204, 204, 204); margin: 0pt 0pt 0pt 0.8ex; padding-left: 1ex;">
<div><div></div><div>On Sun, 18 Oct 2009 16:01:52 -0400 Jonathan Jesse &lt;<a href="mailto:jjesse@gmail.com" target="_blank">jjesse@gmail.com</a>&gt; wrote:<br>
&gt;good afternoon...<br>
&gt;<br>
&gt;been  working on Kubuntu 9.10o Netbook editin and ha a couple of questions.  When I firt startup, I have all the icons/section groups etc in them.  However when I drill into one of the groups (Internet, Utilities, etc) and then go back to the Home, these icon groups drop off:  Bookmarks, Contacts, system Settings.<br>


&gt;<br>
&gt;I have completly updated this afternoon so nothing is out of date etc, just wondering if anyone else has had something similar<br>
<br>
</div></div>There was a regression that came with 4.3.2 (post-beta) that we&#39;ve just fixed today.  The updated kde4libs should hit the repositories in the next several hours.  Please scream if you have a problem after this.<br>


<br>
Scott K<br>
<font color="#888888"><br>
--<br>
kubuntu-devel mailing list<br>
<a href="mailto:kubuntu-devel@lists.ubuntu.com" target="_blank">kubuntu-devel@lists.ubuntu.com</a><br>
Modify settings or unsubscribe at: <a href="https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/kubuntu-devel" target="_blank">https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/kubuntu-devel</a><br>
</font></blockquote></div><br></div></div>Thanks for the quick response Scott, I will connect via wired and update and see what is going on then.<br><font color="#888888"><br>JJ<br>
</font></blockquote></div>Update fixed the problems, now w/ Wireless working again things are rocking<br>