[Bug 1920665] Re: Ubiquity KDE crash on try/install and from live session with "malloc(): unaligned tcache chunk detected"

Bob H 1920665 at bugs.launchpad.net
Mon Apr 5 12:18:11 UTC 2021


"malloc(): unaligned tcache chunk detected" does not appear on my PC.


I am trying to install from an iso of hippo on a thumb drive.

The boot fails before any 'live session' appears.


I am not trying to install from a live session, boot fails before that point.

I do not think this is the same as the bug reported here.

Rik it appears is attemptig to boot from a live session of some sort.

My installation breaks down before reaching this point.

The iso in the daily build was not failing until some time in March.

It has not been right since.

There were a number of updates on a regular basis in March.

The change is in the boot process rather than in actual installation as
the installation has not been begun at the point the bug occurs.

I'm no programmer but I can see that installation has not been offered,
let alone begun when things go astray.

Please review any conclusions so far.

-- 
You received this bug notification because you are a member of Kubuntu
Bugs, which is subscribed to the bug report.
https://bugs.launchpad.net/bugs/1920665

Title:
  Ubiquity KDE crash on try/install and from live session with
  "malloc(): unaligned tcache chunk detected"

To manage notifications about this bug go to:
https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/mesa/+bug/1920665/+subscriptions



More information about the kubuntu-bugs mailing list