[Bug 656771] Re: plasma-widget-networkmanagement does not cut down the network connection even if I uncheck "enable networking" check box

Maarten Bezemer maarten.bezemer at gmail.com
Fri Mar 23 13:26:43 UTC 2012


Thank you for taking the time to report this bug and helping to make
Ubuntu better. We are sorry that we do not always have the capacity to
look at all reported bugs in a timely manner. There have been many
changes in Ubuntu since that time you reported the bug and your problem
may have been fixed with some of the updates. It would help us a lot if
you could test it on a currently supported Ubuntu version. When you test
it and it is still an issue, kindly upload the updated logs by running
apport-collect 656771 and any other logs that are relevant for this
particular issue.

If it is still an issue, it need to be reported upstream and it would be
nice if somebody having it could send the bug to the developers of the
software by following the instructions at
https://wiki.ubuntu.com/Bugs/Upstream/KDE. If you have done so, please
tell us the number of the upstream bug (or the link), so we can add a
bugwatch that will inform us about its status. Thanks in advance.

** Changed in: plasma-widget-networkmanagement (Ubuntu)
       Status: New => Incomplete

** Description changed:

  Binary package hint: plasma-widget-networkmanagement
  
- In Kubuntu Maverick RC ,plasma-widget-networkmanagement does not cut down the network connection even if I uncheck the "enable networking" check box .
- It used to work when I installed KDE 4.5 in lucid from kubuntu backports . Now it doesn't .
+ In Kubuntu Maverick RC, plasma-widget-networkmanagement does not cut down the network connection even if I uncheck the "enable networking" check box.
+ It used to work when I installed KDE 4.5 in lucid from kubuntu backports. Now it doesn't.
  
- Iam not sure whether it is a Kubuntu issue or an upstream bug ,since it
- worked in lucid. If it isn't a Kubuntu issue, please tell . I shall
- report the bug to KDE
+ I am not sure whether it is a Kubuntu issue or an upstream bug, since it
+ worked in lucid. If it isn't a Kubuntu issue, please tell. I shall
+ report the bug to KDE.
  
  ProblemType: Bug
  DistroRelease: Ubuntu 10.10
  Package: plasma-widget-networkmanagement 0.9~svn1176084-0ubuntu1
  ProcVersionSignature: Ubuntu 2.6.35-22.33-generic 2.6.35.4
  Uname: Linux 2.6.35-22-generic i686
  NonfreeKernelModules: nvidia
  Architecture: i386
  Date: Fri Oct  8 14:23:56 2010
  EcryptfsInUse: Yes
  InstallationMedia: Kubuntu 10.10 "Maverick Meerkat" - Release Candidate i386 (20100928.3)
  ProcEnviron:
-  LANGUAGE=
-  PATH=(custom, user)
-  LANG=en_IN
-  SHELL=/bin/bash
+  LANGUAGE=
+  PATH=(custom, user)
+  LANG=en_IN
+  SHELL=/bin/bash
  SourcePackage: plasma-widget-networkmanagement

-- 
You received this bug notification because you are a member of Kubuntu
Bugs, which is subscribed to plasma-widget-networkmanagement in Ubuntu.
https://bugs.launchpad.net/bugs/656771

Title:
  plasma-widget-networkmanagement does not cut down the network
  connection even if I uncheck  "enable networking" check box

To manage notifications about this bug go to:
https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/plasma-widget-networkmanagement/+bug/656771/+subscriptions



More information about the kubuntu-bugs mailing list