[Bug 884364] [NEW] After switch on mute, no sound

Raph 884364 at bugs.launchpad.net
Mon Oct 31 18:37:49 UTC 2011


Public bug reported:

When I switch off the sound  "mute" with kmix it works, but after when I
would like to go on, no sound!

Linux  3.0.0-12-generic #20-Ubuntu SMP Fri Oct 7 14:56:25 UTC 2011 x86_64 x86_64 x86_64 GNU/Linux
Description:    Ubuntu 11.10
Release:        11.10
kmix:
  Installé : 4:4.7.2-0ubuntu1
  Candidat : 4:4.7.2-0ubuntu1
 Table de version :
 *** 4:4.7.2-0ubuntu1 0
        500 http://ch.archive.ubuntu.com/ubuntu/ oneiric-updates/main amd64 Packages
        100 /var/lib/dpkg/status
     4:4.7.1-0ubuntu2 0
        500 http://ch.archive.ubuntu.com/ubuntu/ oneiric/main amd64 Packages

ProblemType: Bug
DistroRelease: Ubuntu 11.10
Package: kmix 4:4.7.2-0ubuntu1
ProcVersionSignature: Ubuntu 3.0.0-12.20-generic 3.0.4
Uname: Linux 3.0.0-12-generic x86_64
NonfreeKernelModules: nvidia
ApportVersion: 1.23-0ubuntu3
Architecture: amd64
Date: Mon Oct 31 19:31:20 2011
InstallationMedia: Kubuntu 11.04 "Natty Narwhal" - Release amd64 (20110427)
ProcEnviron:
 LANGUAGE=fr_CH:fr
 LANG=fr_CH.UTF-8
 SHELL=/bin/bash
SourcePackage: kdemultimedia
UpgradeStatus: Upgraded to oneiric on 2011-10-16 (15 days ago)

** Affects: kdemultimedia (Ubuntu)
     Importance: Undecided
         Status: New


** Tags: amd64 apport-bug oneiric

-- 
You received this bug notification because you are a member of Kubuntu
Bugs, which is subscribed to kdemultimedia in Ubuntu.
https://bugs.launchpad.net/bugs/884364

Title:
  After switch on mute, no sound

To manage notifications about this bug go to:
https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/kdemultimedia/+bug/884364/+subscriptions



More information about the kubuntu-bugs mailing list