[Bug 740975] [NEW] package kubuntu-default-settings 1:11.04ubuntu8 failed to install/upgrade: subprocess installed post-installation script returned error exit status 2

GeorgeBeshers 740975 at bugs.launchpad.net
Wed Mar 23 13:19:51 UTC 2011


Public bug reported:

Binary package hint: kubuntu-default-settings


Have not noticed a pattern.

George

ProblemType: Package
DistroRelease: Ubuntu 11.04
Package: kubuntu-default-settings 1:11.04ubuntu8
ProcVersionSignature: Ubuntu 2.6.38-7.36-generic 2.6.38
Uname: Linux 2.6.38-7-generic x86_64
NonfreeKernelModules: nvidia
Architecture: amd64
Date: Tue Mar 22 13:30:19 2011
ErrorMessage: subprocess installed post-installation script returned error exit status 2
InstallationMedia: Ubuntu 10.04 "Lucid Lynx" - Alpha amd64 (20100322)
SourcePackage: kubuntu-default-settings
Title: package kubuntu-default-settings 1:11.04ubuntu8 failed to install/upgrade: subprocess installed post-installation script returned error exit status 2
UpgradeStatus: Upgraded to natty on 2011-03-20 (1 days ago)

** Affects: kubuntu-default-settings (Ubuntu)
     Importance: Undecided
         Status: New


** Tags: amd64 apport-package natty

-- 
You received this bug notification because you are a member of Kubuntu
Bugs, which is subscribed to kubuntu-default-settings in Ubuntu.
https://bugs.launchpad.net/bugs/740975

Title:
  package kubuntu-default-settings 1:11.04ubuntu8 failed to
  install/upgrade: subprocess installed post-installation script
  returned error exit status 2



More information about the kubuntu-bugs mailing list