[Bug 740375] [NEW] package kubuntu-default-settings 1:11.04ubuntu8 failed to install/upgrade: subprocess installed post-installation script returned error exit status 2

sameer sameer.indirock at gmail.com
Tue Mar 22 18:33:45 UTC 2011


Public bug reported:

Binary package hint: kubuntu-default-settings

Errors were encountered while processing:
 kubuntu-default-settings
E: Sub-process /usr/bin/dpkg returned an error code (1)

ProblemType: Package
DistroRelease: Ubuntu 11.04
Package: kubuntu-default-settings 1:11.04ubuntu8
ProcVersionSignature: Ubuntu 2.6.38-6.34-generic 2.6.38-rc7
Uname: Linux 2.6.38-6-generic i686
Architecture: i386
Date: Wed Mar 23 00:00:00 2011
ErrorMessage: subprocess installed post-installation script returned error exit status 2
InstallationMedia: Ubuntu 10.10 "Maverick Meerkat" - Release i386 (20101007)
SourcePackage: kubuntu-default-settings
Title: package kubuntu-default-settings 1:11.04ubuntu8 failed to install/upgrade: subprocess installed post-installation script returned error exit status 2
UpgradeStatus: Upgraded to natty on 2011-03-05 (17 days ago)

** Affects: kubuntu-default-settings (Ubuntu)
     Importance: Undecided
         Status: New


** Tags: apport-package i386 natty

-- 
You received this bug notification because you are a member of Kubuntu
Bugs, which is subscribed to kubuntu-default-settings in Ubuntu.
https://bugs.launchpad.net/bugs/740375

Title:
  package kubuntu-default-settings 1:11.04ubuntu8 failed to
  install/upgrade: subprocess installed post-installation script
  returned error exit status 2



More information about the kubuntu-bugs mailing list