[Bug 628930] Re: [i945GME] KDE Desktop effects not active by default

bugbot 628930 at bugs.launchpad.net
Sat Feb 19 03:24:53 UTC 2011


Hey Scott,


Thanks for testing maverick during its development period.  Unfortunately it looks like this bug report didn't get attention during the maverick development period.  But I see there's not been more comments on the bug since the release, which makes me wonder if this is still an issue for you?

If you've not seen this issue since maverick's release yourself, it may
have been solved by kernel or X or other updates that occurred late in
the release; if so, would you mind please closing the bug for us?  Go to
the URL mentioned in this bug report, click the yellow icon(s) in the
status column and set to 'Fix Released'.

If you no longer have the hardware needed to reproduce the problem, or
otherwise feel the bug no longer needs tracked in Launchpad, you can set
the status to 'Invalid'.

If you are the original reporter and still have this issue, just reply
to this email saying so.  (Or set the bug status to Confirmed.)  If you
are able to re-test this against 11.04 Natty Narwhal (our current
development focus) and find the issue still affects Natty, please also
run 'apport-collect <bug-number>' while running natty, which will add
fresh logs and debug data, and flag it for the Ubuntu-X development team
to look at.

-- 
You received this bug notification because you are a member of Kubuntu
Bugs, which is subscribed to kdebase-workspace in ubuntu.
https://bugs.launchpad.net/bugs/628930

Title:
  [i945GME] KDE Desktop effects not active by default



More information about the kubuntu-bugs mailing list