[Bug 525219] [NEW] lucid-alpha: plasma-netbook does not start automatically

Paul Gevers paul at climbing.nl
Sun Feb 21 10:07:46 UTC 2010


Public bug reported:

Binary package hint: kdebase-workspace

Sorry if this is a dup of an other bug, but I could not really find it.

I installed kubuntu netbook remix alpa 2 recently. When I start up,
after logging in, I am always presented with a black screen. I have to
start plasma-netbook manually (via <alt>-<f2>). Not sure if it just
didn't start automatically, or that it crashed. If you can tell me when
(from where) it should be started or where I would find the proper log
file, I will try to find it and attach it.

My Netbook is a Acer Aspire One D250 1Bb if that matters, with 1280x720
resolution.

ProblemType: Bug
Architecture: i386
Date: Sun Feb 21 10:27:48 2010
DistroRelease: Ubuntu 10.04
InstallationMedia: Kubuntu-Netbook 10.04 "Lucid Lynx" - Alpha i386 (20100112.2)
Package: plasma-netbook 4:4.4.0-0ubuntu4
ProcEnviron:
 LC_TIME=nl_NL.UTF-8
 LANGUAGE=
 LANG=en_US.UTF-8
 SHELL=/bin/bash
ProcVersionSignature: Ubuntu 2.6.32-13.18-generic
SourcePackage: kdebase-workspace
Uname: Linux 2.6.32-13-generic i686

** Affects: kdebase-workspace (Ubuntu)
     Importance: Undecided
         Status: New


** Tags: apport-bug i386 lucid

-- 
lucid-alpha: plasma-netbook does not start automatically
https://bugs.launchpad.net/bugs/525219
You received this bug notification because you are a member of Kubuntu
Bugs, which is subscribed to kdebase-workspace in ubuntu.




More information about the kubuntu-bugs mailing list