[Bug 689529] [NEW] Unable to enable wireless, "More" button disappears (Kubuntu natty)

Wladimir Mutel mwg at mwg.dp.ua
Mon Dec 13 07:48:49 UTC 2010


Public bug reported:

Binary package hint: plasma-widget-networkmanagement

I have a netbook Acer 1830T with wired Ethernet driver atl1c and wireless brcm80211 (BCM 43225)
Drivers and firmware are loaded well (as seen in dmesg) and interfaces eth0 and wlan0 are visible in ifconfig -a
I log into KDE with locale uk_UA.UTF-8
I left-click on Plasma item for network management, and 2-column menu (or plasmoid) appears.
Initially it has [ ] 'enable wireless' turned off (down on the left), and the button '+ More'  down on the right.
When I try to enable wireless by mouse click, check mark appears there but goes back off after short time.
Also, '+ More' button disappears. On next clicks in 'enable wireless', button '+ More' appears for a short time, then goes back away, together with check mark.

Please advise what should I check on my system to know more details. Or when this strange behaviour will be fixed .
Thank you.

** Affects: plasma-widget-networkmanagement (Ubuntu)
     Importance: Undecided
         Status: New

-- 
You received this bug notification because you are a member of Kubuntu
Bugs, which is subscribed to plasma-widget-networkmanagement in ubuntu.
https://bugs.launchpad.net/bugs/689529

Title:
  Unable to enable wireless, "More" button disappears (Kubuntu natty)




More information about the kubuntu-bugs mailing list