[Bug 560527] [NEW] Kmail isn't sending email

heath heathmatlock at gmail.com
Sun Apr 11 07:51:02 UTC 2010


Public bug reported:

Binary package hint: kdepim

Went through all the config options Google provides:
http://mail.google.com/support/bin/answer.py?hl=en&answer=13287

Examples showing how I've configured Kmail:
http://ybit.ath.cx/images/kmail-gmail-smtp1.png
http://ybit.ath.cx/images/kmail-gmail-smtp.png

I've used both TLS and SSL, and even TLS port 25 though Google doesn't
mention that it allows that. Wish there was more info in the terminal to
help me diagnose the problem, but I'm not seeing it.  Also, I used
ubuntu-bug to report this so I'm assuming the guidelines for reporting a
bug (release of Ubuntu, version of package, etc) is already taken care
of. If not, I'll log back in and make corrections.

ProblemType: Bug
Architecture: i386
Date: Sun Apr 11 02:38:09 2010
DistroRelease: Ubuntu 9.10
InstallationMedia: Ubuntu 9.10 "Karmic Koala" - Release i386 (20091028.5)
Package: kmail 4:4.3.2-0ubuntu6
ProcEnviron:
 LANGUAGE=
 PATH=(custom, user)
 LANG=en_US.UTF-8
 SHELL=/bin/bash
ProcVersionSignature: Ubuntu 2.6.31-20.58-generic
SourcePackage: kdepim
Tags:  ubuntu-unr
Uname: Linux 2.6.31-20-generic i686

** Affects: kdepim (Ubuntu)
     Importance: Undecided
         Status: New


** Tags: apport-bug i386 ubuntu-unr

-- 
Kmail isn't sending email 
https://bugs.launchpad.net/bugs/560527
You received this bug notification because you are a member of Kubuntu
Bugs, which is subscribed to kdepim in ubuntu.




More information about the kubuntu-bugs mailing list