[Bug 320901] [NEW] amarok 2 not play mp3's in default installation

Alexander Solodukhin alt at softwarium.net
Sat Jan 24 18:10:05 UTC 2009


Public bug reported:

Binary package hint: amarok

In default instalation of kubuntu 9.04 amarok 2 does not play mp3's.
Ogg's played fine. phonon-backend-xine installed.

Description:    Ubuntu jaunty (development branch)
Release:        9.04

amarok:
  Installed: 2:2.0.1.1-0ubuntu4
  Candidate: 2:2.0.1.1-0ubuntu4
  Version table:
 *** 2:2.0.1.1-0ubuntu4 0
        500 http://archive.ubuntu.com jaunty/universe Packages
        100 /var/lib/dpkg/status

** Affects: amarok (Ubuntu)
     Importance: Undecided
         Status: New

** Description changed:

  Binary package hint: amarok
  
  In default instalation of kubuntu 9.04 amarok 2 does not play mp3's.
  Ogg's played fine. phonon-backend-xine installed.
  
  Description:    Ubuntu jaunty (development branch)
  Release:        9.04
  
  amarok:
-   Установлен: 2:2.0.1.1-0ubuntu4
-   Кандидат: 2:2.0.1.1-0ubuntu4
-   Таблица версий:
+   Installed: 2:2.0.1.1-0ubuntu4
+   Candidate: 2:2.0.1.1-0ubuntu4
+   Version table:
   *** 2:2.0.1.1-0ubuntu4 0
          500 http://archive.ubuntu.com jaunty/universe Packages
          100 /var/lib/dpkg/status

-- 
amarok 2 not play mp3's in default installation
https://bugs.launchpad.net/bugs/320901
You received this bug notification because you are a member of Kubuntu
Bugs, which is subscribed to amarok in ubuntu.




More information about the kubuntu-bugs mailing list