[Bug 296835] Re: konsole high cpu load when maximized

memartin martin.meitzner at gmx.net
Wed Nov 12 09:54:46 UTC 2008


Sorry, I forgot: I have a Thinkpad T42, here's the hwinfo output for my
grafix card:

---
# hwinfo --gfxcard
13: PCI(AGP) 100.0: 0300 VGA compatible controller (VGA)
  [Created at pci.310]
  UDI: /org/freedesktop/Hal/devices/pci_1002_4c57
  Unique ID: VCu0.T20UnI3tFq7
  Parent ID: vSkL.1o+Z33xgwU4
  SysFS ID: /devices/pci0000:00/0000:00:01.0/0000:01:00.0
  SysFS BusID: 0000:01:00.0
  Hardware Class: graphics card
  Model: "ATI Radeon LW"
  Vendor: pci 0x1002 "ATI Technologies Inc"
  Device: pci 0x4c57 "Radeon LW"
  SubVendor: pci 0x1014 "IBM"
  SubDevice: pci 0x0530
  Memory Range: 0xe0000000-0xe7ffffff (rw,prefetchable)
  I/O Ports: 0x3000-0x3fff (rw)
  Memory Range: 0xc0100000-0xc010ffff (rw,non-prefetchable)
  Memory Range: 0xc0120000-0xc013ffff (ro,prefetchable,disabled)
  IRQ: 11 (509590 events)
  I/O Ports: 0x3c0-0x3df (rw)
  Module Alias: "pci:v00001002d00004C57sv00001014sd00000530bc03sc00i00"
  Driver Info #0:
    XFree86 v4 Server Module: radeon
    XF86Config Entry: Option "XAANoOffscreenPixmaps" "true"
  Driver Info #1:
    XFree86 v4 Server Module: radeon
    3D Support: yes
    Color Depths: 16
    Extensions: dri
    Options:
    XF86Config Entry: Option "XAANoOffscreenPixmaps" "true"
  Config Status: cfg=new, avail=yes, need=no, active=unknown
  Attached to: #24 (PCI bridge)

Primary display adapter: #13
---

-- 
konsole high cpu load when maximized
https://bugs.launchpad.net/bugs/296835
You received this bug notification because you are a member of Kubuntu
Bugs, which is subscribed to kdebase in ubuntu.




More information about the kubuntu-bugs mailing list