[Bug 112068] Feisty: Konqueror stops working when switching network interfaces

Vsevolod Krishchenko mstu at sevik.ru
Thu May 3 12:18:45 UTC 2007


Public bug reported:

Binary package hint: konqueror

When I switching from eth1 (wi-fi/dhcp) to eth0 (wire/dhcp), konqueror
stops working with network.

Everything other works just fine (firefox, ping, traceroute, apt-get etc).
ifconfig looks ok (only eth0 presents) and route -n show normal table:
(I'm using openvpn/tun0 to access my office network)
seva at fcs:~$ route -n
Kernel IP routeing table
Destination     Gateway         Genmask         Flags Metric Ref    Use Iface
10.4.0.6        0.0.0.0         255.255.255.255 UH    0      0        0 tun0
10.4.0.1        10.4.0.6        255.255.255.255 UGH   0      0        0 tun0
192.168.0.0     0.0.0.0         255.255.255.0   U     0      0        0 eth0
192.168.45.0    10.4.0.6        255.255.255.0   UG    0      0        0 tun0
0.0.0.0         192.168.0.1     0.0.0.0         UG    0      0        0 eth0

Ping works just fine:
seva at fcs:~$ ping kubuntu.com
PING kubuntu.com (82.211.81.158) 56(84) bytes of data.
64 bytes from arctowski.ubuntu.com (82.211.81.158): icmp_seq=1 ttl=46 time=87.9 ms
etc..

Firefox is ok too (i'm using it right now)

But konqueror does not want to browse net:
An error occurred while loading http://kubuntu.com:
Could not connect to host http://kubuntu.com/.
or
An error occurred while loading http://82.211.81.158:
Could not connect to host http://82.211.81.158/.

As far as I remember It will start working whe i'll switch to eth1
again.

** Affects: kdebase (Ubuntu)
     Importance: Undecided
         Status: Unconfirmed

-- 
Feisty: Konqueror stops working when switching network interfaces
https://bugs.launchpad.net/bugs/112068
You received this bug notification because you are a member of Kubuntu
Team, which is a bug contact for kdebase in ubuntu.




More information about the kubuntu-bugs mailing list