[Bug 68085] amarok refuses to play midi files

sinistertim101 sinistertim101 at gmail.com
Tue Oct 24 22:05:41 UTC 2006


Public bug reported:

Binary package hint: amarok-arts

This is what I get when I type it in a terminal: tim at Primordial-Soup:~/Desktop$ amarok *.mid
X Error: BadDevice, invalid or uninitialized input device 168
  Major opcode:  145
  Minor opcode:  3
  Resource id:  0x0
Failed to open device
X Error: BadDevice, invalid or uninitialized input device 168
  Major opcode:  145
  Minor opcode:  3
  Resource id:  0x0
Failed to open device
Amarok: [Loader] Starting amarokapp..
Amarok: [Loader] Don't run gdb, valgrind, etc. against this binary! Use amarokapp.
X Error: BadDevice, invalid or uninitialized input device 168
  Major opcode:  145
  Minor opcode:  3
  Resource id:  0x0
Failed to open device
X Error: BadDevice, invalid or uninitialized input device 168
  Major opcode:  145
  Minor opcode:  3
  Resource id:  0x0
Failed to open device
QLayout "unnamed" added to QVBox "unnamed", which already has a layout
QLayout: Adding KToolBar/mainToolBar (child of QVBox/unnamed) to layout for PlaylistWindow/PlaylistWindow
tim at Primordial-Soup:~/Desktop$   


I have a compaq pressario V4000 with the integrated sound card which is a ICH6. Also xmms is buggy as well

** Affects: amarok (Ubuntu)
     Importance: Undecided
         Status: Unconfirmed

-- 
amarok refuses to play midi files
https://launchpad.net/bugs/68085




More information about the kubuntu-bugs mailing list