[Bug 39603] Re: [Bug 39603] Re: Display Module in KDE System Settings "fails to load" [[Update: Only with nvidia twinview]]

pepster jheled at gmail.com
Tue Aug 8 19:37:43 UTC 2006


And I am running in "clone" mode, but no external monitor is attached
at this moment. let me know if you want my xorg conf file

On 8/9/06, Joseph Heled <jheled at gmail.com> wrote:
> If it helps, I made a few debug prints on the offending line
>   File "/usr/lib/python2.4/site-packages/displayconfigabstraction.py",
> line 1738, in _resyncResolution
>    (preferred_width,preferred_height) =
> self.getAvailableResolutions()[self.getResolutionIndex()]
> IndexError: list index out of range
>
> It turns out it is called multuiple times, where in the 5'th time the
> returned list is empty
> below are the list and index in parens
>
> [(640, 480), (1024, 768), (1280, 1024), (1680, 1050)] ( 3 )
> [(640, 480), (800, 600)] ( 0 )
> [(640, 480), (1024, 768), (1280, 1024), (1680, 1050)] ( 3 )
> [(640, 480), (800, 600)] ( 0 )
> [] ( 0 )
>
> On 8/9/06, hedgey504 <hedgey at mailinator.com> wrote:
> > I'll check into it in a few days (will be offline for a bit).  Sorry
> > about the delay.  It could be something different in how the latest NV
> > driver handles TwinView; I had to revert to an older version (7664, one
> > newer than the 7174 in 5.04 which doesn't support the FX 6200; had to
> > install this in pieces due to no package) because 8762 in 6.06 refused
> > to talk to my old IBM T55-D LCD monitor.  They (NVidia) broke something
> > that worked in previous versions.
> >
> > --
> > Display Module in KDE System Settings "fails to load" [[Update: Only with nvidia twinview]]
> > https://launchpad.net/bugs/39603
> >
>

-- 
Display Module in KDE System Settings "fails to load" [[Update: Only with nvidia twinview]]
https://launchpad.net/bugs/39603




More information about the kubuntu-bugs mailing list