[Bug 15433] installation issues

bugzilla-daemon at bugzilla.ubuntu.com bugzilla-daemon at bugzilla.ubuntu.com
Wed Sep 14 20:41:49 UTC 2005


Please do not reply to this email.  You can add comments at
http://bugzilla.ubuntu.com/show_bug.cgi?id=15433
Ubuntu | debian-installer


mdz at ubuntu.com changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
             Status|UNCONFIRMED                 |RESOLVED
         Resolution|                            |INVALID




------- Additional Comments From mdz at ubuntu.com  2005-09-14 21:41 UTC -------
(In reply to comment #0)
> I installed Kubuntu 5.10 and had the following issues:

None of these are bugs in the installer.  Please file each bug separately.

> -could not install if I did not specify nolapic noapic expert and pci=noacpi. My
> pc is a Gygabyte 7400 mobo, video is ATI. With these parameters, all was OK

This should be filed under 'linux'

> -Gimp crashed when trying to use it

'gimp'

> -kynaptic crashed and now I cannot re-install it. It asks for dpkg --configure
> -a, but when I try it, nothing happens

'kynaptic'

> -floppy is found but cannot access it

Check the existing bugs about floppy support and see if one of them matches your
symptoms

-- 
Configure bugmail: http://bugzilla.ubuntu.com/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the QA contact for the bug, or are watching the QA contact.




More information about the kubuntu-bugs mailing list