[Bug 14684] New: Probing other operating systems during installation did not detect Suse on RAID

bugzilla-daemon at bugzilla.ubuntu.com bugzilla-daemon at bugzilla.ubuntu.com
Sun Sep 4 09:11:30 UTC 2005


Please do not reply to this email.  You can add comments at
http://bugzilla.ubuntu.com/show_bug.cgi?id=14684
Ubuntu | os-prober

           Summary: Probing other operating systems during installation did
                    not detect Suse on RAID
           Product: Ubuntu
           Version: unspecified
          Platform: i386
        OS/Version: Linux
            Status: UNCONFIRMED
          Severity: normal
          Priority: P2
         Component: os-prober
        AssignedTo: cjwatson at ubuntu.com
        ReportedBy: krzysiek-bugzilla.ubuntu.com at lichota.net
         QAContact: kubuntu-bugs at lists.ubuntu.com


I have tried installing Kubuntu Breezy preview (daily build 20050902). 
Installer did not detect my other system (Suse 9.3) which is on RAID partition and did not add menu entry in 
Grub for it. 
 
I have installed Kubuntu on /dev/hda8, here is fstab from Suse system (Suse is booted from /boot, which is 
also on RAID partition): 
/dev/md3             /                    reiserfs   acl,user_xattr        1 1 
/dev/md0             /boot                ext3       acl,user_xattr        1 2 
/dev/md1             /boot2               ext3       acl,user_xattr        1 2 
/dev/md2             /boot3               ext3       acl,user_xattr        1 2 
/dev/md5             /home                reiserfs   acl,user_xattr        1 2 
/dev/hda8            /root2               reiserfs   acl,user_xattr        1 2 
/dev/hdd8            /root3               reiserfs   acl,user_xattr        1 2 
/dev/md4             swap                 swap       pri=42                0 0 
devpts               /dev/pts             devpts     mode=0620,gid=5       0 0 
proc                 /proc                proc       defaults              0 0 
usbfs                /proc/bus/usb        usbfs      noauto                0 0 
sysfs                /sys                 sysfs      noauto                0 0 
/dev/dvdrecorder     /media/dvdrecorder   subfs      
noauto,fs=cdfss,ro,procuid,nosuid,nodev,exec,iocharset=utf8 0 0

-- 
Configure bugmail: http://bugzilla.ubuntu.com/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the QA contact for the bug, or are watching the QA contact.




More information about the kubuntu-bugs mailing list