[PATCH] UBUNTU: SAUCE: #340160 Enable RTL8187SE module in i386 kernel.

Stefan Bader stefan.bader at canonical.com
Tue Mar 10 09:14:54 GMT 2009


Manoj Iyer wrote:
> Patched kernel tested on EEEpc 701SD, and can confirm that patch works.
> 
> From 8e63aa3034b2408d866ba51793a82cc8edd7f0db Mon Sep 17 00:00:00 2001
> From: Manoj Iyer <manoj.iyer at canonical.com>
> Date: Mon, 9 Mar 2009 16:09:16 -0500
> Subject: [PATCH] UBUNTU: SAUCE: #340160 Enable RTL8187SE module in i386 kernel.
> 
> Signed-off-by: Manoj Iyer <manoj.iyer at canonical.com>
> ---
>   debian/config/i386/config.generic |   29 +++++++++++++++++++++++++++++
>   1 files changed, 29 insertions(+), 0 deletions(-)
> 
> diff --git a/debian/config/i386/config.generic b/debian/config/i386/config.generic
> index 7703308..0b96f9e 100644
> --- a/debian/config/i386/config.generic
> +++ b/debian/config/i386/config.generic
> @@ -1,7 +1,18 @@
>   #
>   # Config options for config.generic automatically generated by splitconfig.pl
>   #
> +# CONFIG_AGNX is not set
> +# CONFIG_ALTERA_PCIE_CHDMA is not set
> +# CONFIG_ANDROID is not set
> +# CONFIG_ANDROID_BINDER_IPC is not set
> +# CONFIG_ANDROID_LOGGER is not set
> +# CONFIG_ANDROID_LOW_MEMORY_KILLER is not set
> +# CONFIG_ANDROID_RAM_CONSOLE is not set
> +# CONFIG_ANDROID_TIMED_GPIO is not set
>   # CONFIG_ARCH_PHYS_ADDR_T_64BIT is not set
> +# CONFIG_ASUS_OLED is not set
> +# CONFIG_BENET is not set
> +# CONFIG_COMEDI is not set
>   CONFIG_DCA=m
>   CONFIG_DEFAULT_CFQ=y
>   # CONFIG_DEFAULT_DEADLINE is not set
> @@ -9,24 +20,42 @@ CONFIG_DEFAULT_IOSCHED="cfq"
>   CONFIG_DMADEVICES=y
>   # CONFIG_DMATEST is not set
>   CONFIG_DMA_ENGINE=y
> +# CONFIG_ECHO is not set
> +# CONFIG_EPL is not set
> +# CONFIG_ET131X is not set
>   CONFIG_HIGHMEM4G=y
>   # CONFIG_HIGHMEM64G is not set
>   CONFIG_HZ=250
>   # CONFIG_HZ_100 is not set
>   CONFIG_HZ_250=y
>   CONFIG_IGB_DCA=y
> +# CONFIG_INPUT_MIMIO is not set
>   CONFIG_INTEL_IOATDMA=m
>   CONFIG_IXGBE_DCA=y
>   # CONFIG_LGUEST is not set
>   # CONFIG_LGUEST_GUEST is not set
>   CONFIG_M586=y
>   # CONFIG_M686 is not set
> +# CONFIG_ME4000 is not set
> +# CONFIG_MEILHAUS is not set
>   CONFIG_MYRI10GE_DCA=y
>   CONFIG_NET_DMA=y
> +# CONFIG_OTUS is not set
> +# CONFIG_PANEL is not set
>   # CONFIG_PHYS_ADDR_T_64BIT is not set
> +# CONFIG_POCH is not set
>   # CONFIG_PREEMPT_NONE is not set
>   CONFIG_PREEMPT_VOLUNTARY=y
>   # CONFIG_RESOURCES_64BIT is not set
> +CONFIG_RTL8187SE=m
> +# CONFIG_SLICOSS is not set
> +# CONFIG_STAGING_EXCLUDE_BUILD is not set
> +# CONFIG_SXG is not set
> +# CONFIG_TRANZPORT is not set
> +# CONFIG_USB_ATMEL is not set
> +# CONFIG_USB_IP_COMMON is not set
> +# CONFIG_VIDEO_GO7007 is not set
> +# CONFIG_W35UND is not set
>   CONFIG_X86_ALIGNMENT_16=y
>   CONFIG_X86_E_POWERSAVER=m
>   CONFIG_X86_F00F_BUG=y

It looks a bit inconsistent to me. E.g. the android options get set in i386 but 
not in the generic section. Did you run updateconfigs?

Stefan

-- 

When all other means of communication fail, try words!





More information about the kernel-team mailing list