[Bug 379780] Re: High cpu usage after upgrade to 141-1.1

MattSchnitz maschnitz at yahoo.com
Fri Oct 30 19:18:24 UTC 2009


I too am getting this bug on the Karmic release version. The only reason
I'm reporting is that it's happening on my /dev/sdb1 IDE hard disk root
partition, not a DVD-ROM/CD-ROM.

A "sudo stop udev; sudo start udev" seems to stop the stream. Karmic
kernel: 2.6.31-14-generic; udev: udev_147~-6

Snippet of "sudo udevadm monitor --environment" off a fresh boot (fresh
UDEV actions seem to happen roughly once every 10 milliseconds aka
1/100th of a sec):

KERNEL[1256929569.354578] change   /devices/pci0000:00/0000:00:0d.0/host5/target5:0:0/5:0:0:0/block/sdb/sdb1 (block)
[snip]
UDEV  [1256929569.354642] change   /devices/pci0000:00/0000:00:0d.0/host5/target5:0:0/5:0:0:0/block/sdb/sdb1 (block)
[snip]
KERNEL[1256929569.364357] change   /devices/pci0000:00/0000:00:0d.0/host5/target5:0:0/5:0:0:0/block/sdb/sdb1 (block)
[snip]
UDEV  [1256929569.364423] change   /devices/pci0000:00/0000:00:0d.0/host5/target5:0:0/5:0:0:0/block/sdb/sdb1 (block)
UDEV_LOG=3
ACTION=change
DEVPATH=/devices/pci0000:00/0000:00:0d.0/host5/target5:0:0/5:0:0:0/block/sdb/sdb1
SUBSYSTEM=block
DEVNAME=/dev/sdb1
DEVTYPE=partition
SEQNUM=608167
DKD_PRESENTATION_NOPOLICY=0
MAJOR=8
MINOR=17
DEVLINKS=/dev/block/8:17

-- 
High cpu usage after upgrade to 141-1.1
https://bugs.launchpad.net/bugs/379780
You received this bug notification because you are a member of Kernel
Bugs, which is subscribed to Linux.




More information about the kernel-bugs mailing list